Boganmeldelse: Hercules - Oplevelser på danske vinger

Årets julegave til faderen, onklen eller lillebroderen, der har alt. Det er hvad den nye bog, "Hercules - oplevelser på danske vinger" er. En spændende og grundig palette af fortællinger om det danske flyvevåbens arbejdshest - transportflyet C-130 Hercules udarbejdet af piloten Thomas Kristensen og fotografen Henning Kristensen.

Bogen indeholder en lang række super spændende fortællinger om mange vidt forskellige menneskers oplevelser med de danske Hercules-fly. Men man savner flere beskrivelser af konkrete missioner og flyvninger samt en mere rød tråd i fortællestilen, der er præget af at de forskellige bidragsydere skriver på vidt forskellige måder.

Desuden er det svært at danne sig et overblik over simple fakta såsom hvor mange Hercules-fly Danmark har og har haft, hvad deres halenumre er og lignende. Ting, der kan slås op på nettet, bevares. Men for helhedens skyld havde det været rart med et overblik og fakta bagerst i bogen.

Login

  • Anmeld

    Kristoffer

    Ifht det med flyvernavne: Kunne det ikke være at nogen piloter/loadmasters ikke vil have deres efternavn i bogen?

  • Anmeld

    Lars-Henrik Arvedsen

    Jeg vil bakke fuldstændig op om Andreas’ beskrivelse af mangler. En af de mest åbenlyse er manglen på billedtekster med hvem, hvad, hvor og hvornår etc. Men fuld tilslutning til ovenstående anmeldelse både de positive men bestemt også de negative dele.