Samråd om F-35 på torsdag

Forsvarsminister Carl Holst skal torsdag kl. 12.30 til sine to første samråd i forsvarsudvalget i sin tid som minister. Og Holst lægger hårdt ud med to samråd om F-35 kampflyet og om sin særlige rådgiver.

Det første samråd er naturligvis vældigt interessant i en kampfly-kontekst, da Holst her skal forholde sig til den ene af de tre kandidater i kampflykonkurrencen. Det bliver spændende at se hvordan han balancerer mellem på den ene side at forsvare det projekt, som Danmark er partner i, og på den anden side ikke være for stor fortaler for det ene af de tre fly i kampflykonkurrencen. Og hvordan han forsvarer/forklarer hvorfor man ikke har testet flyet som led i evalueringen af kampflyene. Altså lige i solar plexus af kampflykonkurrencen. Der vil uden tvivl i alle kampflylejre blive lyttet intenst til hvert enkelt ord.

Helt præcist lyder udvalgets indkaldelse således:

Login

 • Anmeld

  Fussi

  Man kunne passende spørge ham om hvornår han har tænkt sig at få gennemført de andre materiel indkøb som er aftalt i forliget. Jeg tror at det vil have stor betydning for de ansatte i forsvaret at de indkøb ikke bare udskydes. Nå måske er han ikke minister i overmorgen.

 • Anmeld

  Dan

  Uheldigt at spørgsmålene vedrørende F35 skal optræde i et samråd, hvor pressen er ekstra meget på dupperne, pga. sagen om Holsts særlige rådgiver. Opmærksomheden flyttes fra F35 til en "mindre" skandalesag.

 • Anmeld

  GD

  ()

 • Anmeld

  Ole

  Tja, nu er han trådt tilbage...

 • Anmeld

  The Danish Patriot

  Nej det skal han ikke, han er ikke længere minister! :)

 • Anmeld

  leif Liltorp

  Eurofighter må være beslutningen.Der er for meget hapsi-flapsi med F35.Ikke flere skandaler,tak.