Rettelse: Forsvaret har IKKE kig på femte Hercules-fly

Rettelse:
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse oplyser til nytkampfly.dk, at man IKKE har planer om at købe et femte Hercules-fly, sådan som det fremgår af den artikel i Jane’s, som nedenstående indlæg er baseret på. Jane’s har efterfølgende trukket artiklen tilbage.

Det danske forsvar er langt fremme i overvejelserne omkring at anskaffe et femte C-130 Hercules-transportfly. Det fortalte chefen for Flyvevåbnets Transport Wing, major Hans Peter Andersen, deltagerne ved en international konference om militær lufttransport i London den 30. september. Det skriver Jane’s.

Interessant. For det er ikke noget forsvaret snakker særlig højt om herhjemme. I hvert fald ikke overfor offentligheden og politikerne. Og ikke noget, der er på politikernes radar. Men det kommer forhåbentlig til at ændre sig, pointerede Hans Peter Andersen.

Login

 • Anmeld

  Cphmoose

  Og det var så den karriere i forsvaret!
  På den ene side befriende med en officer der udtaler et regulært behov. Og på den anden side håbløst ideprimerende med en officer der ikke kender grænsen for hvad man kan sige og ikke sige i en semi officiel forsamling. SUK!

  Når det så er sagt- hvorfor i alverden vil man have et fly at plukke af? Flere reservedele burde da være betydeligt billigere. Måske man snart kan købe brugte J fra UK.

  Cphmoose

 • Anmeld

  Lars-Henrik Arvedsen

  "et fly at pille reservedele fra og sætte på de andre fly "

  Herre jemeni - enhver har da kunnet se at der måtte være et problem med flystel.

  Men at en eskadrillechef går ud med emnet (som jo blev nævnt her på sitet for nylig) - Det gør han vel ikke helt på egen hånd -Åbenbart har der været en mistelten han ikke har taget i ed.

  At det politiske system kræver mere end man er villig til at betale for, og det må man åbenbart ikke gøre opmærksom på.