Danish Aerotech-konkursbo forsøges solgt

Den 22. december sidste år måtte Karup-virksomheden Danish Aerotech smide håndklædet i ringen og blev erklæret konkurs af Skifteretten i Herning. Det var glippede aftaler med udenlandske producenter, som betød, at virksomhedens ejer sagde stop og sendte 80 medarbejdere hjem.

Nu arbejder selskabets kurator på at få solgt hele eller dele af virksomheden. Allerede 1. februar håber man at have det på plads.

”Vi forsøger at sælge virksomheden samlet med henblik på, at den kan komme i gang igen. Vi forhandler med interesserede parter i øjeblikket. Der er flere forskellige muligheder, og det er mit håb, at 1. februar kan være en dato, hvor vi kan få solgt virksomheden. Men om det lykkes, det kan jeg ikke sige nu. Men det er håbet, og det er det, som der arbejdes på,” siger kurator Niels Skovgård Larsen til idag.dk.

Login

 • Anmeld

  tomp

  Nærmest buldrene tavshed, vedr Danish Aerotech.

  Nok det ringeste og mest kedelige selskab der nogensinde har været i Dansk Luftfart. Ingen har taget dem alvorligt,og RDAF har lidt store tab ved at entrere med dem.
  Intet under at de flere gange er gået fallit !
  Men måske findes der flere lykkeriddere, som dem der har drevet det før, med konkurs til resultat.
  Tom.P

 • Anmeld

  johnr

  Hvad mener du med ingen har taget dem alvorligt? De har da været en stor spiller og ofte været i medierne med aftaler med store selskaber?

 • Anmeld

  tomp

  De er gået konkurs op til flere gange.

  Havde vidst lidt med FLS Aerospace ? i EKCH, som OSSE slog stort op, men måtte "krybe" ud gennem Sydvagten v. Dragør

 • Anmeld

  johnr

  Hvem er OSSE? Og hvad slog han op??