Børsen og Altinget.dk samarbejder

Dagbladet Børsen og Altinget.dk har indgået aftale på det fødevarepolitiske område: Netavisen leverer faste fødevare-spalter til avisens nye mandags-tillæg om fødevarer.
Mandag lancerer dansk dagspresses bedste forretning, Dagbladet Børsen, et nyt, fast tillæg for fødevaresektoren. Børsen har indgået aftale med Altinget.dk om levering af to spalter hver mandag:
  • Ugen der gik i europæisk og dansk fødevarepolitik
  • Fødevare-kalender for ugen, der kommer

    Det er Altinget.dks ugebrev for fødevaresektoren, FødevareTinget, der er gået ind i sin anden årgang, der har givet os den fordelagtige aftale, der også indebærer branding. Projektleder Erik Hougs, Børsen:

    "Med FødevareTinget har Altinget.dks redaktion på Christiansborg markeret sig som den førende udbyder af fødevarepolitisk information herhjemme. Dermed lever selskabet op til vore krav til partnerskaber, hvor vi gerne køber stof på nicheområder af kvalitetsudbydere."

    Børsen satsede i 2002 på at øge sit avissalg blandt landmænd og fødevaresektoren generelt, hvilket er lykkedes til mediehusets tilfredshed. Det er baggrunden for, at avisen nu styrker dækningen med det ugentlige tillæg, der føjer sig til rækken af branchetillæg ugen igennem.

  • Altinget logoForsvar
    Vil du læse artiklen?
    Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
    Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
    0:000:00