Lockheed-boss besøgte dansk forsvarsindustris glade dreng

Verdens 20. mest magtfulde kvinde, Lockheed Martins topchef Marillyn A. Hewson, aflagde torsdag den danske forsvarsvirksomhed Weibel Scientific et visit. Marillyn Hewson mødte forsvarsminister Peter Christensen (V), erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V), samt Weibels medarbejdere og ledelse.

[caption id="attachment_9342" align="alignright" width="300"]Weibel-direktør Peder Pedersen, Lockheed Martins topchef Marillyn A. Hewson og ministrene Troels Lund Poulsen og Peter Christensen foran Weibels hovedkontor i Allerød. I folkemunde kaldet "Fort Weibel". Weibel-direktør Peder Pedersen, Lockheed Martins topchef Marillyn A. Hewson og ministrene Troels Lund Poulsen og Peter Christensen foran Weibels hovedkontor i Allerød. I folkemunde kaldet "Fort Weibel". [/caption]Besøget fandt sted som følge af valget af F-35 som Danmarks nye kampfly og som et led i regeringens arbejde for at fremme danske virksomheders involvering i F-35 programmet og andre områder, hvor dansk industri har særlige kompetencer.

At Lockheed Martin-bossen og de to ministre besøger lige netop Weibel i Allerød nord for København og ikke nogle af de jyske forsvarsvirksomheder er ikke tilfældigt. En del af forklaringen kan selvfølgelig være logistik. Det er trods alt nemmere at komme hurtigt fra Hotel Marriott og ministerkontorene til Allerød, end det er at komme til Grenå eller Vildbjerg ved Herning.

Login