Typevalgets år - 2016 i billeder

Traditionen tro, så benytter vi den 28. december til at gøre status over det forgangne år. Det var nemlig den 28. december 2007 at nytkampfly.dk’s redaktør skrev de skæbnesvangre ord, som gjorde, at vi sidder her i dag:

"Et af mine nytårsforsæt skal være at følge mere med i jagerfly-debatten i 2008 og blogge om det."

Mere end 1.340 indlæg er det siden blevet til gennem ni års skriverier om kampfly og meget andet. Tilbage i 2007 forventede vi et typevalg i 2009. Det viste sig dog først at komme syv år senere - i 2016. Og det bar det forgangne år naturligvis præg af. Knap 270 artikler blev det til i 2016. Det er mere end fem om ugen(!). Det var da også nogle hektiske dage i april, maj og juni, hvor vi nogle dage var oppe på 7-9 artikler om dagen - og et nyhedsbrev med 24 artikler. Samtidig fik resten af de danske medier endelig for alvor øjnene op for kampflyindkøbet og den gamle redacteur blev stillet de samme spørgsmål igen og igen og igen...

Login

 • Anmeld

  Anders Eriksen

  Til Redaktionen
  Tak for året der gik, og godt nytår
  Jeg har ikke været enig, i alle Dine/jeres artiklers "konklusioner/vurderinger", men respekt for jeres informationer om diverse emne.
  Held og lykke fremover

 • Anmeld

  Ph

  Til Andreas,
  Som en ikke ekspert med stor interesse for kampflyindkøbet, har det været en fornøjelse at følge med på dette site.
  Så stor tak for alt arbejdet og håber det fortsætter i det nye år
  Godt nytår !

  Ph

 • Anmeld

  Ole

  Godt nytår til alle,
  I 2017 ville det være interessant at få en opfølgning på US. kandidater på:
  6 gen. fighter F/X-XX
  T-X fighter træningsfly.
  Future Vertical Lift (helikopter program).
  UAV
  Selvom det ikke vil påvirke de danske skatteydere, og giver det os en ide om hvad forsvaret skal samarbejde med, og hvilken standarder som sættes.