Eksminister hovedtaler ved kommunalt sikkerhedspolitisk topmøde

TOPMØDE: Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, tidligere minister og den højst placerede dansker i FN-systemet i nyere tid, Christian Friis Bach, er hovedtaler, når Haderslev Kommune holder sit tredje sikkerhedspolitiske topmøde.

For tredje gang afholder Haderslev Kommune 2. maj 2019 Åbent Sikkerhedspolitisk Topmøde. Topmødet fokuserer i år på fred, forsoning og konfliktmægling. Hvordan nedtrapper vi konflikter og skaber øget sikkerhed – og hvad kræver det af de organisationer, der er sat i verden for at bidrage til mere sikkerhed og samarbejde mellem landene?

Det spørgsmål stiller topmødet til et markant panel af politikere, eksperter og organisationer. Topmødet vil sætte fokus på FN og verdens kriser og menneskelige tragedier, Nato, der i år fejrer 70-års jubilæum, EU, der i 2019 både har EU-parlamentsvalg og britisk Brexit, OSCE i lyset af Ukrainekrisen, der i 2019 begyndte for netop fem år siden – og de organisationer, der gør en indsats for at skabe fred og forsoning.

”Topmødet er en tradition, hvor eksperter, politikere og almindelige mennesker kan mødes i Haderslev til en frugtbar dialog om sikkerhedspolitiske emner,” siger Haderslevs borgmester H.P. Geil.

Login