Minister går efter hurtigt forlig på trods af mangelfuld økonomistyring

Styringen af økonomien i det kommende forsvarsforlig skal være markant bedre, end det har været tilfældet med det nuværende forlig, understreger forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen, der går efter at lande et forlig inden sommerferien. 

Regeringsledelsen med forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (t.v.), statsminister Mette Frederiksen (i midten) og udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (t.h.) mødte pressen efter statsministerens åbningstale til Folketinget tirsdag. 
Regeringsledelsen med forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (t.v.), statsminister Mette Frederiksen (i midten) og udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (t.h.) mødte pressen efter statsministerens åbningstale til Folketinget tirsdag. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Andreas Krog

Statsrevisorernes hårde kritik af Forsvarsministeriets økonomistyring får ikke forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V) til at ryste på hånden. Det er stadig ambitionen at få et nyt forsvarsforlig på plads hurtigst muligt. Gerne inden sommerferien.

”Vi skylder både vores Forsvar og vores allierede, at vi får et forsvarsforlig på plads, så hurtigt vi kan. Herunder med en markant bedre økonomistyring end den, vi har set indtil nu,” siger Jakob Ellemann-Jensen til Altinget, da vi fanger ham tirsdag eftermiddag på vej ud af Christiansborg.

{{toplink}}
Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

0:000:00