Om  
Trine Bramsen

Forsvarsministeriet vinder forsyningspris

Forsvarsminister Trine Bramsen trådte til podiet onsdag, da Forsvarsministeriet vandt Den Danske Supply Chain Pris for sit aktive arbejde med sine forsyningskæder og gode målbare resultater.

Ghita Nidam Møller

I år gik den danske forsyningspris Den Danske Supply Chain Pris ikke til en traditionel virksomhed, men til Forsvarsministeriet.

Det er især ministeriets ”Program Optimeret Forsyningskæde”, som bliver fremhævet som en anerkendelsesværdig indsats og inspiration.

Det oplyser Forsvarsministeriet i en pressemeddelelse.

Forsvarsministeriet modtog prisen onsdag, da effektivitet.dk for 25. år i træk uddelte prisen for at ankerkende aktivt arbejde med forsyningskæder og på den baggrund gode resultater. 

"På vegne af Forsvaret er jeg stolt over, at modtage supply chain prisen. Den understeger det, som vi alt for sjældent bliver anerkendt for i det danske Forsvar. At medarbejderne er en stærk og meget effektiv kæde, der gør os i stand til at levere hurtigt og målrettet – uanset hvilken mission vi er sendt ud på," udtaler forsvarsminister Trine Bramsen i pressemeddelelsen. 

Forsvarsministeriet modtager prisen for ministeriets professionelle anvendelse af Supply Chain teorier og værktøjer i både Materiel- og Indkøbsstyrelsen og ved Forsvarets operative enheder.

Dommerkomiteen fremhæver blandt andet, at de gode resultater sker i en stor opgavemæssig og organisatorisk kompleksitet, der inkluderer et stort antal skibe, fly, køretøjer og personel.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Trine Bramsen

MF (S), fhv. forsvarsminister, transportminister og minister for ligestilling
cand.scient.soc. (Roskilde Uni. 2007)

0:000:00