Kommune arrangerer sikkerhedspolitisk topmøde

TOPMØDE: Forsvarsministeren er hovedtaler, når Haderslev Kommune til maj er vært for et sikkerhedspolitisk topmøde med danske og internationale eksperter.

I Haderslev Kommune interesserer man sig ikke kun for den borgernære velfærd. Om plejehjemmene og skolerne fungerer. Om hullerne i vejene bliver lappet, og om folk kommer i arbejde. Kommunen ønsker også at sætte dansk og international forsvars- og sikkerhedspolitik til debat.

Derfor afholder Haderslev Kommune 4. maj ”Haderslev Åbent Sikkerhedspolitisk Topmøde” i Kulturhus Harmonien. Og byens borgmester finder det meget naturligt.

“Haderslev Kommune er en forsvarsklynge med betydningsfulde militære installationer som for eksempel Flyvestation Skrydstrup og Haderslev Kaserne og en stor folkelig opbakning. I naturlig forlængelse af den særlige position og status, som kommunen har på dette område, holdt vi sidste år for første gang ‘Haderslev Åbent Sikkerhedspolitisk Topmøde’. Vi vil på denne måde skabte en tradition, som også gør Haderslev til et centrum for interessante forsvars- og sikkerhedspolitiske diskussioner. ‘Haderslev Åbent Sikkerhedspolitisk Topmøde’ skal være en tilbagevendende begivenhed," fastslår Haderslevs borgmester, H.P. Geil (V). 

Login