Velkommen til Altinget: forsvar

PREMIERE: Dansk og international forsvarspolitik er i fokus på Altingets nye portal og i Altingets nye nyhedsbrev, der afløser nytkampfly.dk.

Altinget: forsvar er Altingets nye portal og nyhedsbrev om dansk og international forsvars- og sikkerhedspolitik med særligt fokus på det danske forsvar, Østersøen, cybersikkerhed og udmøntningen af forsvarsforliget.

På portalen vil der være artikler, debatindlæg, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over lovforslag, beslutningsforslag, ministerspørgsmål og meget andet fra Folketingets arbejde med forsvars- og sikkerhedspolitikken. Det hele samles op i vores nyhedsbreve, der udkommer mandag og torsdag morgen.

Portalen er en fortsættelse af nyhedssitet nytkampfly.dk, som Altinget har overtaget. Det betyder, at Altinget: forsvar allerede nu består af flere tusind artikler.

Attraktivt prøveabonnement
I de næste tre uger er alt stof på Altinget: forsvar tilgængeligt for alle – ligesom det var på nytkampfly.dk. Herefter vil artiklerne kun være tilgængelige for abonnenter af Altinget: forsvars nyhedsbrev, der vil udkomme to gange om ugen.

I løbet af april vil alle nuværende modtagere af nytkampfly.dk's nyhedsbrev blive kontaktet med tilbud om et attraktivt prøveabonnement på Altinget: forsvars nyhedsbrev, ligesom det er muligt for alle at få et 14-dages prøveabonnement.

Hvis du har idéer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen.

Forrige artikel EL frygter, ny pilot-aftale er for kreativ EL frygter, ny pilot-aftale er for kreativ Næste artikel Hjørnesten i europæisk missilforsvar to år forsinket Hjørnesten i europæisk missilforsvar to år forsinket
Kritik af statsstøttet tænketank breder sig til Christiansborg

Kritik af statsstøttet tænketank breder sig til Christiansborg

KRITIK: Uroen i geledderne hos Atlantsammenslutningen vokser. Dansk Folkepartis Peter Skaarup vil have udenrigsministeren og forsvarsministeren på banen i sagen om regnskabsrodet i tænketanken, der hvert år modtager mere end en million kroner i offentlig støtte.