Grønt overblik: Det skal du holde øje med

Regeringsforhandlingerne fortsætter, vismændene kommer med en ny klimarapport, og verdens ledere mødes til afgørende forhandlinger om natur og biodiversitet. Få overblik over ugens begivenheder på det grønne område.

Det Miljøøkonomiske Råd vil i den kommende uge præsentere en rapport med analyser af den aktuelle politik på klimaområdet.
Det Miljøøkonomiske Råd vil i den kommende uge præsentere en rapport med analyser af den aktuelle politik på klimaområdet.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Vi har taget hul på december og dermed også en af årets sidste uger. Under normale omstændigheder betyder det også intensive finanslovsforhandlinger, men denne gang er situationen anderledes.

Kongelig undersøger Mette Frederiksen har nu brugt over en måned på at danne en ny regering, og forhandlingerne fortsætter ufortrødent i den kommende uge på Marienborg og i Statsministeriet.

Det er fortsat sparsomt med oplysninger fra forhandlingerne, men der er til gengæld rigeligt med begivenheder den kommende uge, man kan dykke ned i og få ventetiden til at gå med.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00