31. januar 2023- 3. februar 202309:00 - 16:00
Verdensmålsugen 2023

31. januar til 3. februar 2023 løber årets verdensmålsuge af stablen. Ugen er et topmøde om verdens vigtigste plan for mennesket og planeten. Vi er hastigt på vej mod 2030 – men alt for langt fra at nå målene.

2030-panelet, Global Compact Network Denmark, Altinget og Mandag MorgenFællessalen på Christiansborg og Eigtveds Pakhus, Købehavn

Verdensmålsugen sætter Folketinget og samfundets beslutningstagere i stævne for at kaste lys på de handlinger, omstillinger og investeringer, der skal til for at bringe os tættere på verdensmålene.

2030-panelet, Global Compact Network Danmark, Altinget og Mandag Morgen er gået sammen om at afholde Verdensmålsugen hvert år indtil 2030 - for at give samtalen om verdensmålene et markant og forpligtende løft og sikre et både bredere og dybere engagement af politikere, virksomheder, organisationer og civilsamfund i verdensmålene.

Arrangementet finder sted i København K i henholdsvis Fællessalen på Christiansborg og Eigtveds Pakhus hos Udenrigsministeriet. Det vil også være muligt at deltage digitalt, da alle taler, debatter og arrangementer livestreames og lægges ud som videoer.

19 debatter vil finde sted fordelt på fire dage i uge 5.

Det er gratis at deltage i Verdensmålsugen, men tilmelding er nødvendig.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Henrik Lehmann Andersen

Direktør, Nordea-fonden og Tietgenfonden, formand, Fondenes Videnscenter
cand.agro. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1992)

Lina Gandløse Hansen

Direktør, Trade Council & Global Bæredygtighed, Udenrigsministeriet
Msc IT E-Business fra ITU 2004

Mogens Lykketoft

Formand, Energinet Danmark, fhv. formand for Folketinget, fhv. MF (S), fhv. udenrigs- og finans- og skatteminister, fhv. partiformand, fhv. formand, FN's generalforsamling
cand.polit. (Københavns Uni. 1971)

0:000:00