Forsyningstilsynet søger økonomisk konsulent til fjernvarmeområdet
Har du lyst til at arbejde med et område med stor samfundsmæssig betydning? Er du nysgerrig på energisektoren og den grønne omstilling? Kunne du tænke dig at blive en del af en stærk og uafhængig tilsynsmyndighed? Så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Du skal hjælpe os med at besvare spørgsmål som disse:
 • Er fjernvarmeselskabernes priser og vilkår rimelige?
 • Hvilket prisloft skal gælde for overskudsvarme?
 • Hvordan sikrer vi, at varmeselskaberne kun indregner nødvendige omkostninger i deres priser?
Vi tilbyder dig en central plads i et team, som fører tilsyn med priser og vilkår i fjernvarmesektoren. Det gør vi bl.a. med udgangspunkt i virksomhedernes reguleringsregnskaber og vores regler og vejledninger om f.eks. afskrivninger, henlæggelser og forrentning af indskudskapital. Vi fastsætter også prislofter for overskudsvarme og for varme fra affaldsforbrændingsanlæg. Endelig bruger vi en del tid på at udarbejde og offentliggøre statistikker og analyser om f.eks. prisudvikling. Du vil bl.a. få ansvar for:
 • Indhentelse og vurdering af regnskabsmateriale til brug for afgørelser i vores tilsynssager
 • Udarbejdelse af statistikker og analyser
 • Implementering, udvikling og håndhævelse af ny regulering om overskudsvarme og geotermi
 • Sagsbehandling og udarbejdelse af afgørelser
 • Møder med virksomheder og interessenter
Vi forestiller os, at du
 • Har en baggrund som økonom eller revisor, f. eks, cand.merc., cand.merc.aud. eller cand.oecon./cand. polit.
 • Har forretnings-/regnskabsmæssig forståelse og interesse.
 • Har lyst til at arbejde i et stærkt tværfagligt miljø med fokus på økonomi og jura.
 • Kan arbejde systematisk og struktureret
 • Er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.
Opgaver og ansvar tilpasses din profil, men da vi søger en konsulent ligger det fast, at du må imødese et vist ansvar. Til gengæld garanterer vi faglig sparring og gode udviklingsmuligheder. Du får en bred kontaktflade internt i Forsyningstilsynet og eksternt med aktører på energiområdet, herunder andre myndigheder, brancheorganisationer og selskaber. Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og medarbejderindflydelse. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser samt evt. kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og bygge videre på din viden. Vi bor i flotte renoverede lokaler centralt i Frederiksværk i det smukke Halsnæs. Vi ligger tæt på skov og sø, hvor der er gode muligheder for en walk-and-talk eller en løbetur, og vi har træningsrum samt en dejlig have med WI-FI. Der kører dagligt en direkte medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads og retur til Nørrebro St. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som giver mulighed for en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi er en familievenlig arbejdsplads og tilbyder fleksibilitet bl.a. med mulighed for at arbejde op til en time under transport samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne. Du kan læse mere om vores arbejde på www.forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet. Interesseret? Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne Kontorchef Henriette Bytoft Flügge på telefon 41714317. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Husk at vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser og karakterudskrift for bachelor- og kandidatuddannelse. Ansøgningsfrist: 14. august 2022. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen. Løn- og ansættelsesvilkår Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold. Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.
  Forsyningstilsynet er en uafhængig myndighed på el-, gas og fjernvarmeområdet under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Vi arbejder for en effektiv og stabil forsyningssektor med lave priser til forbrugerne, samtidig med at vi understøtter den grønne omstilling på vejen mod et klimaneutralt samfund.

  Vi har i alt ca. 110 medarbejdere i Forsyningstilsynet, som ligger i grønne omgivelser i Frederiksværk tæt på stationen.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen