Konsulent til grøn omstilling i den almene boligsektor
Vil du bidrage til den grønne omstilling i den almene boligsektor? Så bliv BL's nye konsulent, hvor du gennem videndeling og faglig sparring om energi, forsyning og drift bistår og samarbejder med de almene boligorganisationer om effektive og bæredygtige løsninger.

BL oplever stor efterspørgsel på rådgivning omkring grøn omstilling, energiforhold og regulering. Vi søger derfor en konsulent, der har overordnet indsigt i energi, teknik og drift, og som samtidig interesserer sig for det energipolitiske og har lyst til at formidle og dele viden på forsynings- og energiområdet. Vi tilbyder et spændende job i en travl organisation med stor fleksibilitet og højt til loftet, hvor du selv tager ansvar for dine opgaver og følger dem helt til dørs - naturligvis med faglig støtte fra dygtige og engagerede kollegaer med forskellige fagligheder. Hvem er du? Du kan have mange indgange til jobbet. Du kan fx have en teknisk eller byggeteknisk uddannelse, eller du kan være generalist med fx en samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi forventer dog, at du har konkret erhvervserfaring inden for energi, drift og/eller byggeteknik. Du er vant til at forstå og formidle faglig information til ikke-specialister både skriftligt og mundtligt, og du har lyst til at facilitere møder og netværk. Som person er du udadvendt og god til at bruge dit netværk. Opgaverne kræver, at du samtidig evner at fordybe dig fx i lovforslag, politiske notater eller lignende. Du trives i et politisk miljø, hvor du nogle gange skal navigere mellem flere hensyn og interesser. Opgaverne Du vil håndtere mange typer af opgaver - fra almindelig rådgivning direkte til en enkelt boligorganisation til at facilitere møder og netværk om alt fra daglig drift ude i boligorganisationerne, solceller, biodiversitet og digitalisering. Du skal samtidig kunne rådgive BLs ledelse i forhold til lovændringers betydning for medlemmerne samt politiske spørgsmål, så jobbet kræver at man kan holde mange bolde i luften samtidig. Konkret består opgaverne i:
 • Rådgivning og sparring om energi, drift og/eller byggeteknik
 • Formidling af viden
 • Facilitering af netværk
 • Indsamle erfaringer og viden - fra boligorganisationerne og fra samarbejdspartnere
 • Faglig vurdering af lovændringer og deres betydning for boligorganisationerne
Du skal forvente en vis rejseaktivitet i forbindelse med møder, kurser mv. med boligorganisationer og samarbejdspartnere rundt i landet. Hvad kan vi tilbyde? Med reference til afdelingschefen for BL's Kurser og rådgivning bliver du en del af en velfungerende afdeling, der arbejder for at styrke den almene boligsektors kompetencer inden for en bred pallette af rådgivningsydelser. Det sker gennem udvikling og formidling af viden om vilkår og bedste praksis for de almene boligorganisationer. De 11 dedikerede medarbejdere har stor og specialiseret viden om den almene boligsektor. Afdelingen tilbyder helhedsorienteret rådgivning målrettet de almene boligorganisationerne og deres praksis. Samtidig vil du indgå i et tværgående team med en teknisk konsulent og kollegaer fra andre afdelinger, som varetager opgaver indenfor regulering og politisk interessevaretagelse på energiområdet. Konkret tilbyder vi:
 • Et uformelt arbejdsmiljø med meget engagerede kollegaer
 • Alsidige og udviklende arbejdsopgaver, som du selv har stor indflydelse på
 • Oplæring og indføring i opgaverne efter behov
 • En organisation med et højt niveau af videndeling, åbenhed og plads til nye idéer
 • Samarbejde med mange - både boligorganisationer og samarbejdspartnere
 • Stor fleksibilitet i jobbet
Løn og ansættelsesvilkår Ansættelsesstedet er som udgangspunkt København, idet der kan aftales hjemmearbejde fra andre steder i landet. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Ansøgning og mere information Hvis du kan se dig selv i ovenstående så send straks en ansøgning samt CV. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive eller ringe til Dorte Hjerrild, afdelingschef på 2888 1872 eller Mikkel Jungshoved, teknisk konsulent på 5373 1546. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi forholder os til ansøgninger og holder samtaler løbende. BL behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.
BL – Danmarks Almene Boliger
BL er interesse - og brancheorganisation for de almene boligorganisationer i Danmark. I alt er vi ca. 500 boligorganisationer, der tilsammen råder over en halv million hjem. Vores hjem er overkommelige i pris og rummer gamle og unge, familier og handicappede. De, der har det svært, og de, der har det nemmere. Et-, to- og tre-sprogede. Vores hjem er kort sagt bæredygtige både økonomisk og socialt. For fællesskabet og for den enkelte.

Læs mere om BL på www.BL.dk eller find os på Linkedin

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00