Flere forvaltninger giver gaver i stedet for julefrokost

ERSTATNING: Sundheds- og Omsorgsforvaltningen følger trop og udbetaler julefrokostpenge til medarbejderne. For københavnske lærere og pædagoger bliver det op til den enkelte leder.

Beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning Skovgaard (V) håber, at et gavekort på 150 kroner kan redde lidt af omsætningen for hårdt prøvede københavnske restauranter.
Beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning Skovgaard (V) håber, at et gavekort på 150 kroner kan redde lidt af omsætningen for hårdt prøvede københavnske restauranter.Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Kasper Kaasgaard

Efter grønt lys fra juristerne har Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen tirsdag udbetalt et gavekort på 150 kroner til alle forvaltningens medarbejdere.

Gavekortet er en erstatning for den julefrokost, som er aflyst på grund af coronaepidemien, og pengene stammer fra de midler, der var sat af til netop julefrokost.

”Det bliver en anderledes julemåned i år, hvor vi på mange måder ikke kan gøre dét, vi plejer, på grund af corona, som for eksempel at holde julefrokost med kollegerne. Derfor får alle medarbejdere nu et gavekort som en slags erstatning for den aflyste julefrokost,” siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) i en pressemeddelelse.

Altinget logoHovedstaden
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget hovedstaden kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00