Overblik: Sådan bedømmer København sin egen coronaindsats

SUCCES: Der er generel tilfredshed med den foreløbige håndtering af coronakrisen, viser kommunens egen evaluering. Hjemmearbejde og digitale møder kan være kommet til at blive.

Over en bred kam melder kommunens forvaltninger, at de vil undersøge muligheden for, at medarbejdere kan få mere fleksibilitet til at arbejde hjemme fremover.
Over en bred kam melder kommunens forvaltninger, at de vil undersøge muligheden for, at medarbejdere kan få mere fleksibilitet til at arbejde hjemme fremover.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kasper Kaasgaard

Københavns Kommunes kriseberedskab var aktiveret 2. marts til 10. juni i år. I dag håndterer kommunen coronakrisen under almindelig drift.

Til brug for den fremadrettede drift har kommunens syv forvaltninger samlet erfaringerne fra de godt tre måneders lockdown i en evaluering, som for nylig blev behandlet i Økonomiudvalget.

Den er overordnet positiv og finder, udover de velkendte problematikker ved nedlukning og hjemmearbejde, at flere tiltag også kan finde anvendelse, når situationen kommer tættere på normalen fra før coronaens indtog.

Altinget logoHovedstaden
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget hovedstaden kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00