Altinget og Mandag Morgen søger konsulent til kommerciel rolle med fokus på politiske netværksgrupper
Hos mediehuset Altinget og Mandag Morgen søger vi nu en netværkskonsulent til at indgå i vores kommercielle team. I stillingen får du mulighed for at styrke din politiske indsigt. Du bruger din kommercielle forståelse og din interesse for politik og samfund, når du bygger netværksgrupper indenfor fagpolitiske områder. I Altingets politiske netværksgrupper mødes ledende beslutningstagere for at diskutere, udveksle idéer og finde løsninger på nogle af de store samfundsudfordringer inden for deres fagområde.

Du bliver en del af en professionel kommerciel afdeling, hvor du får ansvaret for kunden fra etablering af første kontakt til afslutning af salget. Telefonen er dit vigtigste værktøj, men du afholder også kundemøder, repræsenterer Altinget og Mandag Morgen på relevante konferencer og deltager naturligvis på netværksmøderne. Dine kompetencer:
 • Du har interesse og forståelse for dansk politik og samfundsforhold
 • Du har en god kommerciel forståelse og erfaring med salg og kundekontakt
 • Du forstår at være sparringspartner for kundens faglige udfordringer og sætte dig ind i kundernes problemstillinger
 • Du er velformuleret både på skrift og i tale
 • Du er resultatorienteret og vant til at arbejde med klare mål
Vi tilbyder:
 • Fast løn med attraktiv provisionsordning
 • Et konkurrencedygtigt produkt med et stærkt brand
 • Et stort og unikt netværk med mulighed for at beskæftige dig med fagpolitiske områder der interesserer dig
 • Stort ansvar for den kommercielle succes i Altinget og Mandag Morgen
 • En grundig oplæring, hvor du sidder med til netværksmøder, møder kunderne og får et unikt indblik i forskellige politiske områder og problematikker
Lyder det som noget for dig? Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Opstart: 1. marts 2023. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef hos Altinget og Mandag Morgen, Magnus Vind Lorenz på magnus@altinget.dk
  Altinget er et prisvindende, privatejet medie, som udgiver over 28 nichemedier om dansk og europæisk politik med tilhørende nyhedsbreve, som man kan læse mod at betale abonnement, samt et trykt månedsmagasin. Siden 2014 har Altinget også udgivet netaviser i Sverige og købte i 2016 ugebrevet og tænketanken Mandag Morgen. Desuden drives forretningsområdet Arena, som tilbyder kurser, netværk og konferencer.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen