CTR I/S - Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S søger direktør
Nu kan du stå i spidsen for et af Danmarks største fjernvarmeselskaber. Det kræver, at du har sans for at agere i en politisk styret organisation, en forvaltningsmæssig stor forståelse, har interesse for at indtage en national position på fjernvarmeområdet og samtidig også kan drive et selskab, som hver eneste dag skal levere sikker forsyning.

Hele energisektoren har betydning for, at de danske klimamål nås og udledningen af CO2 frem mod 2030 reduceres med 70 %. Varmesektoren er en helt central partner for at lykkes i den grønne omstilling, og der skal ske en udfasning af fossile brændsler, og i stedet baserer varmeforsyningen på vedvarende og uafhængig energi som vind, sol, geotermi, overskudsvarme osv. Omstillingen er både spændende og krævende, og direktøren for CTR- Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S er helt afgørende for, at varmeforsyningen i de fem hovedstadskommuner går forrest i den grønne omstilling. CTR håndterer ca. 15 % af al dansk fjernvarme, hvilket gør selskabet til en af de største aktører på området i Danmark, din position har derfor også betydning for udviklingen af varmeforsyningen nationalt. CTR er langt i den grønne omstilling og forsyner 250.000 boliger i hovedstadsområdet med 85% CO2 neutral fjernvarme produceret på biomasse, varmepumper og elkedler. De fem ejerkommuner er Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, København og Tårnby som sammen har skabt et fjernvarmesystem i absolut verdensklasse. CTR har en omsætning på 2,4 mia. kr., de driftsstyrer 54 km ledningsnet døgnet rundt, og har 35 ansatte. CTR kendetegnes ved at have meget kompetente og fagligt forankrede ansatte, der alle besidder særlig viden på hver deres ansvarsområde. Direktøren skal både have et eksternt politisk årvågent perspektiv og et internt udviklingsfokus og. Det handler både om at lykkes med de politiske visioner, som skal omsættes og forankres i et stærkt reguleret felt, og om kontinuerligt at levere driftssikker varme til en attraktiv pris. Læs mere om CTR I/S og stillingen som direktør i job- og personprofilen (pdf) her. Kontakt gerne chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 2245 1576 for at høre mere. Ansøgningsfristen er den 25. september 2022. Forventet tiltrædelse er den 1. december 2022.
    Om CTR
    Centralkommunernes Transmissionsselskab, CTR er ejet af kommunerne i København, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe og Tårnby. Vores opgave er at være leverandør af en bæredygtig og sammenhængende varmeforsyning i hovedstadsområdet. Vores afsæt er FN’s verdensmål, og for os går bæredygtige løsninger hånd i hånd med høj forsyningssikkerhed og attraktiv pris. Vi er bindeled mellem sektorens mange aktører, og vi prioriterer tætte partnerskaber med virksomheder og myndigheder – med ansvar over for forbrugerne.

    Icon
    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen