Erhvervsudviklingschef til Center for Politik og Organisation - Genopslag
Ballerup Kommune søger en erhvervsudviklingschef til at fastholde og udvikle vores stærke profil som førende erhvervskommune i Hovedstaden

Kan du skabe relationer mellem Ballerup Kommune og de mange små, mellemstore og store virksomheder, og være med til at understøtte lokal vækst? Kan du opbygge netværk, og er du optaget af at skabe resultater gennem andre? Er du god til at samarbejde på tværs af fagligheder i en politisk organisation? Så er du måske den nye erhvervsudviklingschef, vi søger til Ballerup Kommunes Erhvervsteam Business Ballerup. VÆR MED TIL AT FORME EN FØRENDE ERHVERVSKOMMUNE Ballerup Kommune er en af Danmarks førende erhvervskommuner med et mangfoldigt og stærkt erhvervsliv, særligt kendt for erhvervsklyngerne IT/Tech, finans/FinTech og life science. Ballerup Kommunes samarbejde med erhvervslivet er et højt prioriteret fokusområde for både kommunens politiske og administrative ledelse. Du bliver en del af Politisk Sekretariat, som ud over Erhvervsteamet består af Kommunikation, Juridisk Kontor og Sekretariatet. Politisk Sekretariat understøtter direktion, borgmester og kommunalpolitikere og arbejder tæt sammen med alle øvrige centre i administrationen. STILLINGEN OG DINE HOVEDOPGAVER Gennem din erhvervspolitiske faglighed og din grundlæggende interesse for erhvervslivet er du med til at sikre, at Ballerup Kommune fortsat er en attraktiv erhvervskommune. Dine hovedopgaver er at være i tæt dialog med det lokale erhvervsliv, opbygge stærke eksterne samarbejdsrelationer og skabe gode, lokale rammevilkår for at virksomheder kan skabe vækst og arbejdspladser. Ballerup Kommunes Erhvervs- og Vækstpolitik 2021-2025 udgør den politiske ramme for erhvervsindsatsen, hvortil du skal være med til at udvikle initiativer. Du har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der optager erhvervslivet. Du rækker ud til og skaber relationer til de mange virksomheder, der er i og kommer til Ballerup Kommune. Du har stærke relations-kompetencer, som du bruger både i dialogen med virksomheder og eksterne samarbejdspartnere, såvel som internt i samarbejdet med kollegaer på tværs af fagcentrene i kommunen. Du kommer til at stå i spidsen for erhvervsteamet Business Ballerup. Din funktion er at være faglig koordinator og dermed fagligt ansvarlig for at sætte retning for erhvervsindsatsen, sikre prioritering og konceptualisering af teamets aktiviteter. Du tiltræder en stilling på chefkonsulentniveau, der refererer til sekretariatschefen i Center for Politik og Organisation, Politisk Sekretariat, som har personaleledelsen af teamet. DINE HOVEDOPGAVER ER AT:
 • Servicere og være samarbejdspartner for erhvervslivet i Ballerup Kommune
 • Arrangere events og netværk for virksomhederne
 • Understøtte udvikling af detailhandlen i Ballerup Bymidte
 • Brande og udvikle den erhvervspolitiske profil inden for erhvervsklyngerne: life science, finans/fintech og IT-tech i bl.a. erhvervsområderne Lautrup og Kildedal, som bliver en ny blandet by med erhverv og boliger
 • Finde fælles løsninger med virksomhederne på samfundsudfordringer som fx den grønne omstilling, optag på erhvervsuddannelser og adgang til kvalificeret arbejdskraft.
Du arbejder for Ballerup Kommune og dens erhvervsliv som en del af hele hovedstads- og Øresundsregionens erhvervsudvikling. I Ballerup Kommune har vi udsyn og er med til at drive udvikling på både lokalt, regionalt og nationalt niveau. LØN OG ANSÆTTELSE Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er indplaceret på chefkonsulentniveau med et lønniveau på ca. 600.000-650.000 kr. plus pension. Forventet tiltrædelse: 1. november 2022. YDERLIGERE INFORMATION Du kan læse meget mere om stillingen, om opgaverne, om Ballerup Kommune og ikke mindst om vores forventninger til dig i stillingsprofilen. Har du uddybende spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Sekretariatschef i Politisk Sekretariat Marie Brøchner Jespersen på telefon 2069 1275 eller direktør Elisabeth Gadegaard Wolstrup på telefon 6162 1768 Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Erik Sassersen Møller på telefon 4477 3208. ANSØGNINGSFRIST: 4. SEPTEMBER 2022 Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Første samtalerunde forventes gennemført tirsdag den 13. september 2022 i tidsrummet kl. 12.00-17.00. Mellem første og anden samtalerunde gennemfører kandidater til anden samtalerunde to analyser, hhv. en intelligens- og færdighedsanalyse og en personanalyse. I tilknytning til analyserne deltager kandidaterne i en personlig samtale med rekrutteringskonsulenten. Anden samtalerunde forventes gennemført onsdag den 21. september 2022 i tidsrummet kl. 13.00-18.00. Begge samtalerunder afvikles fysisk på Ballerup Rådhus. BILAG Stillingsprofil Vision 2029 Ledelsesgrundlaget Erhvervs- og vækstpolitik 2021-2022 Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
  I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen