Institutleder til Antropologi på Københavns Universitet (genopslag)
Institut for Antropologi danner ramme om international forskning og højere uddannelse fra BA- til ph.d.-niveau og er en integreret del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Instituttet har ca. 40 ansatte og 550 studerende.

Du får mulighed for at sætte den strategiske retning for instituttet - vores stærke position inden for forskning, uddannelse og formidling skal videreføres og udbygges. Vores kandidater og forskning er internationalt på et meget højt niveau. Du indgår i fakultetets ledelsesteam og får ansvaret for instituttets drift og udvikling. Du motiveres af personaleledelse og af at sikre et godt arbejds- og studiemiljø for ansatte og studerende. Du er en anerkendt forsker inden for antropologi eller en nært beslægtet disciplin og har indsigt i uddannelsessektoren. Vi forventer bl.a., at du er en dygtig personaleleder, er strategisk, engageret og involverende i udviklingen af instituttets arbejds-, studie- og forskningsmiljø og har en anerkendende og udviklende ledelsesstil. Læs den fulde job- og personprofil her eller her www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til dekan Mikkel Vedby Rasmussen på tlf. 2118 1048 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231. Se også hjemmesiden www.antropologi.ku.dk Du kan søge stillingen via Københavns Universitets hjemmeside: www.jobportal.ku.dk eller via knappen “Søg dette job" her på siden. Ansøgningsfristen er den 24. august 2023. Tiltrædelse: den 1. november 2023. Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00