Lægefaglig koncerndirektør til Region Hovedstaden
Vil du gennem fokus på mennesker, gode arbejdspladser og nærværende ledelse drive udviklingen af et sundhedsvæsen, hvor patientens behov og ønsker er i fokus?

Vi søger en lægefaglig koncerndirektør, der har ambitioner på sundhedsvæsenets vegne og brænder for at drive forandringer i tæt samarbejde med politikere, ledere, fagprofessionelle og medarbejdere. Vi vil udvikle et mere menneskeligt og sammenhængende sundhedsvæsen, hvor opgaverne løses tættere på borgerne i samarbejde med regionens kommuner og praksissektor. Vi vil skabe gode, sikre og trygge forløb for patienter og borgere. Det gælder ikke bare i behandling og forskning, men i lige så høj grad når vi udvikler vores medarbejders kompetencer og uddanner fremtidens arbejdskraft. Vi står over for en transformation af sundhedsvæsenet, hvor vi skal tale om prioriteringer, så der ikke bliver udført unødvendige undersøgelser og behandlinger eller procedurer, der ikke gavner patienter. Vi skal i højere grad inddrage patienterne i beslutningen, om hvilke behandlingstilbud, der passer deres ønsker og livssituation. En transformation der skal være med til at frigive ressourcer og skabe plads, så tid, penge og hænder i stedet kan gå til det, der er nødvendigt, og som gavner. Du har lægefaglig baggrund, er faglig respekteret og har indsigt i drift og udvikling af sundhedsvæsenet. Du har demonstreret, at du fungerer i et tæt og gensidigt direktionssamarbejde og lykkes med store udviklingsopgaver og bidrag til politikudvikling. Du er den sundhedsfaglige stemme i koncerndirektionen og garant for et godt samarbejde med regionens politikere og hospitals- og virksomhedsdirektører. Du kan brænde igennem og skabe følgeskab og kurs med din måde at kommunikere på. Du skal kunne drive partnerskaber, have stærke relationelle kompetencer og være proaktiv i forhold til at skabe netværk med både offentlige og private samarbejdspartnere. Region Hovedstaden er landets største sundhedsvæsen med 1,8 mio. indbyggere, 29 kommuner og ca. 45.000 medarbejdere. Vores bredde og størrelse forpligter, og du skal aktivt søge samarbejde med vores kolleger i de andre regioner, i kommunerne og i staten. Vi har sat turbo på et tættere samarbejde med Region Sjælland, og er klar til at bidrage til positive forandringer i sundhedsvæsenet, når Strukturkommissionen går i gang. Du kan læse mere i job- og personbeskrivelsen. Proces og ansættelsesvilkår Tiltrædelse snarest muligt. Stillingen besættes på kontraktvilkår i henhold til Aftale for chefer. Lønniveauet er ca. 1,7 mio. kr. årligt ekskl. pension på 21%. Du er velkommen til at kontakte regionsrådsformand Lars Gaardhøj på tlf. 2892 2598, regionsdirektør Jens Gordon Clausen på tlf. 2059 5559 eller direktør Jakob Westh, Mercuri Urval på tlf. 6089 6436 for en fortrolig drøftelse. Ansøgningsfristen er 28. maj 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.
Det handler om liv
Om at redde liv og forbedre liv. I Region Hovedstadens koncerncentre træder du ind i en verden af muligheder, indflydelse og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. I den samlede administration bliver du en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fingeren på pulsen og gør hinanden bedre.

Vi udvikler livet i regionen. Vores arbejde med rammer og fokus møder patienterne, når de er på regionens hospitaler. Vi understøtter medarbejderne i deres arbejde med patienter og forskning. Og vi arbejder sammen for at skabe grønne løsninger, flere arbejdspladser og en bedre region at arbejde og bo i.

Du får et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Fakta
*Koncerncentrene består af syv centre og et sekretariat
*Vi arbejder med sundhed, it, HR, økonomi, kommunikation, ejendomme og regional udvikling
*Vi servicerer det politiske niveau og hjælper med at omdanne beslutninger til handlinger
*Vi er ca. 3.100 medarbejdere
*Vi arbejder ud fra værdierne tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00