Pape: Placering af politiskole i Herning er et politisk valg

Søren Pape Poulsen på samråd om ny politiskole 15. december 2016. 

HØRT I FOLKETINGET: Placering af en ny politiskole i Herning skal ses i forlængelse af udflytningen af statslige arbejdspladser, og er et politisk valg, som den tidligere regering har truffet. Sådan lød det fra justitsminister Søren Pape (K) på et samråd torsdag. 

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) var torsdag kaldt i samråd om placeringen af en ny politiskole. 

Her ville Kaare Dybvad (S) blandt andet vide, hvorfor valget netop var faldet på Herning, som, ifølge Kaare Dybvad, allerede har fået 40 arbejdspladser under udflytningen af statslige arbejdspladser. 

"Der har været en overvejelse i den tidligere regering, hvor beslutningen er faldet på Herning, som vi har taget med i det nye regeringsgrundlag," sagde Pape og fortsatte:

"Det er en ren politisk beslutning - og det er sådan noget jo altid. Det var det jo også med alle de andre statslige arbejdspladser, der blev flyttet ud," lød det fra justitsministeren.

Se klippet her.

 

,

Forrige artikel Løkke: Reel risiko for, at Europol-aftale ikke når i mål Løkke: Reel risiko for, at Europol-aftale ikke når i mål Næste artikel Anders Fogh: Grænsekontrol ødelægger EU’s indre marked Anders Fogh: Grænsekontrol ødelægger EU’s indre marked