Februar 2019

Søndag 24. februar

KL. 9:00
 • Topmøde: Lars Løkke deltager i EU-topmøde med den Arabiske Liga

  Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager i EU-topmøde med Den Arabiske Liga i Egypten. 

Tirsdag 26. februar

KL. 14:15
 • Samråd: Fremtiden for VUC med videre

  Folketingets Undervisningsudvalg har kaldt undervisningsminister Merete Riisager (LA) i åbent samråd om fremtiden for VUC samt HF & VUC Fyns nedlægning af undervisningsstedet på Langeland.

KL. 15:00
 • Samråd: Økonomistudier

  Folketingets Uddannelses- og Forksningsudvalg har kaldt uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) i åbent samråd om økonomistudier.

Torsdag 28. februar

KL. 12:00
 • Samråd: Sammenhængende forløb for borgere med hurtigt fremadskridende sygdomme

  Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg har kaldt børne- og socialminister Mai Mercado (K) og økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) i åbent samråd om at sikre mere sammenhængende forløb for borgere med hurtigt fremadskridende sygdomme som for eksempel ALS.

KL. 12:00
 • Samråd: Regeringens overvejelser om at iværksætte de såkaldte investeringsscreeninger

  Folketingets Udenrigsudvalg har kaldt justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i åbent samråd om regeringens overvejelser om at iværksætte de såkaldte investeringsscreeninger.

KL. 13:30
 • Samråd: Tilstandsrapporter og skyggerapporter

  Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg har kaldt erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) i samråd om tilstandsrapporter og skyggerapporter.

KL. 14:30
 • Samråd: Ansvarsfordelingen mellem det estiske finanstilsyn og det danske finanstilsyn i Danske Bank hvidvask-sagen

  Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg har kaldt i åbent samråd om ansvarsfordelingen mellem det estiske finanstilsyn og det danske finanstilsyn i Danske Bank hvidvask-sagen.

Marts 2019

Fredag 1. marts

KL. 14:00
 • Valgmøde: EU’s energi- og klimapolitik

  Seas-Nve og Dansk Energi inviterer til valgmøde om EU’s energi- og klimapolitik. I panelet vil spidskandidaterne for henholdsvis Venstre, Radikale, Enhedslisten og Konservative deltage.