Regeringen afholder Digitalt Topmøde i DR Koncerthuset, hvor blandt andet strategien for kunstig intelligens præsenteres. 

Topmødet samler erhvervslivet, undervisnings- og forskningsverdenen samt arbejdsmarkedets parter for at give input til de næste skridt mod en ansvarlig, digital fremtid for Danmark. Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) er vært ved mødet.

På mødet lancerer regeringen sin strategi for kunstig intelligens og uddeler den nye pris ”Årets Digitale SMV:Omstilling”.

Der er på dagen fokus på dataetik, udenrigspolitik i den digitale verdensorden, nye forretningsmodeller, ændrede behov på arbejdsmarkedet, undervisning, uddannelse, forskning og øvrige rammevilkår for dansk erhvervsliv med interessante oplægsholdere og paneldeltagere fra ind- og udland.

Der vil være en række oplæg og taler fra blandt andet statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), Mariya Gabriel, EU-kommissær for den digitale økonomi og det digitale samfund, innovationsminister Sophie Løhde (V) og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).

Pressen er velkommen til alle sessioner. 

Kontakt info:
Jesper Ingemann, presserådgiver, jesing@em.dk, tlf. 91399414

Adresse:
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »