Brancheorganisationen Danske Havne samler branchen til havnekonference over to dage med fokus på grøn omstilling. Transportminister Benny Engelbrecht deltager.

Som følge af regeringens opfordring til ikke at afholde arrangementer med mere end 100 deltagere for at undgå spredning af coronavirus har Danske Havnes bestyrelse besluttet at udskyde konferencen.

Den grønne omstilling indenfor havnebranchen er det centrale emne, når Danske Havne inviterer aktører og interessenter til havnekonference 22.-23. april.

Der bliver budt på politiskdebat om havnenes fremtid samt oplæg om klimaforandringer, partnerskaber, digitaliseringens muligheder og bæredygtighed. 

Formålet er, at de forventede 200 deltagere på konferencen vil komme tættere på klimaperspektiverne for de danske havne i bred forstand.

Det gælder blandt andet indblik i regeringens klimapartnerskaber og eksempler fra de danske havne på klimavenlige projekter til inspiration. 

Transportminister Benny Engelbrecht, formanden for Danske Havne Carsten Aa og flere eksperter deltager blandt andet i konferencen. 

 

Arrangør:
Danske Havne

Adresse:
Musikkens Hus
Musikkens Pl. 1
9000 Aalborg


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »