Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg har kaldt børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) i åbent samråd om, hvordan ministeren vil sikre, at kommunerne overholder reglerne for kontering, så der ikke bruges midler på skolen, som er øremærket til fritidstilbud.

Samrådsspørgsmål H:

Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren vil sikre, at kommunerne overholder reglerne for kontering, så der ikke bruges midler på skolen, som er øremærket til fritidstilbud, og mener ministeren, at der er behov for at sikre mere vandtætte skodder mellem skole og fritidstilbud, så fritidstilbuddenes budgetter ikke udhules?

Der henvises til artiklen "Det store tyveri: Skoler bruger SFO’ens millioner", bragt i fagbladet Børn&Unge 5. november 2020 samt BUPL’s bagvedliggende kortlægning ”Undersøgelse af anvendelse af personaleressourcer i skolefritidsordninger”

Samrådsspørgsmålet er stillet af Jacob Mark (SF).

Samrådsspørgsmål I:

Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren vil styrke fritidstilbuddene i fremtiden, således at alle børn i hele landet kan få glæde og gavn af et godt fritidstilbud?

Samrådsspørgsmålet er stillet af Jacob Mark (SF).

Adresse:
2-133
Christiansborg
1240


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »