Henri Nissen

Om mig

Jeg er idealist. Ellers ville jeg nok ikke bruge tiden på at stille op for et parti med så få chancer. Men jeg tror faktisk at de kristne værdier er afgørende for, at vi får et godt samfund.

Fakta

Opstillet i
2011
Uddannelse
Bachelor-/diplomuddannelse
Beskæftigelse
Privat ansat/selvstændig
Alder
65 år
Mit største politiske forbillede
Churchill

Mere information

kd.dk
LinkedIn
Twitter
Facebook

Dansk mærkesag

Danmark skal bygge på kristne værdier
De kristne værdier har gennem tusind år gjort Europa rigt og civiliseret. Vi har taget dem som en selvfølge - og glemt dem. For mig er kristne værdier noget med næstekærlighed, retfærdighed, barmhjertighed, respekt for menneskeliv, omsorg for de svage, anstændighed i det offentlige rum, trivsel for familierne, plads til børn og gamle tanter, plads til handikappede og folk, der ikke kan følge med.

EU-mærkesag

Beslutninger tilbage til Danmark
Beslutninger skal træffes tættest muligt på borgerne. Efter mange års centralisering skal beslutningerne i højere grad tilbage til medlemslandene.

Lokal mærkesag

Udvikling i Syd- og Sønderjylland
Størstedelen af Syd og Sønderjylland betragtes efterhånden som en slags udkantsområde. Derfor må vi aktivt modvirke centralisering. Det kan bl.a. gøres ved, at en procentdel af pensionsmidlerne investeres i samme postnummer, som indbetaleren bor i. På denne og andre måder skal der skaffes kapital og lånemuligheder, så det igen bliver muligt at udvikle og sælge huse udenfor de store byer.

Hvor enig er du med Henri Nissen?

Svar på 20 spørgsmål og få svaret.

Tag testen