FIND DIN KANDIDAT Besvar 11 spørgsmål Se din lokale stemmeseddel Vis startside SØG BLANDT KANDIDATER
Kresten Bjerre (B)
Om Kresten Bjerre 11 spørgsmål og svar CV 3 mærkesager Kontakt
Kresten Bjerre
Fotograf: Morten Yde

Om Kresten Bjerre


Blev valgt i 2013.

Stiller op i Odder.

Arbejde
Privat ansat/selvstændig

Uddannelse
Gymnasial uddannelse

Jobbeskrivelse
Mit force er forretnings- og softwareudvikling inden for ERP, e-handel og abonnementsstyring og i dag udvikler jeg og leverer software-løsninger i open source til en bred vifte af virksomheder i Danmark.

Om mig
Jeg har været politisk aktiv, siden jeg var helt ung. Jeg har været medlem af Sønderjyllands Amtsråd, været i den Radikale Hovedbestyrelse og siddet i mange bestyrelser både private og offentlige. I perioden op til afstemningen om euroen, var jeg aktiv forkæmper for et nej-tak. Privat er jeg rundet af den danske højskoletradition, er vokset op i en præstegård og har i mange år arbejdet aktivt i skolebestyrelser, - også som formand, bl.a. for en efterskole. I dag er jeg formand for Odder Højskole.Kend din kandidat bringes i samarbejde med DR
MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK
Er kritikken af en pointbaseret indvandringspolitik ikke provinsiel?
Verden er større end Danmark. Der er andre måder at gøre tingene på end den måde, hvorpå vi hidtil har gjort tingene i Danmark. Vi kunne måske engang imellem ligefrem lære af udlandet. Mon ikke de nuværende rygmarvsreaktioner med kritik af pointsystemet fra Enhedslisten, SF og Radikale Venstre er udtryk for vel megen provinsialisme.
Peter Nedergaard
Peter Nedergaard
Professor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, forfatter & debattør