FIND DIN KANDIDAT Besvar 11 spørgsmål Se din lokale stemmeseddel Vis startside SØG BLANDT KANDIDATER
Mads Duedahl (V)
Om Mads Duedahl 11 spørgsmål og svar CV 3 mærkesager Kontakt
Mads Duedahl
Fotograf: Olav Vibild

Om Mads Duedahl


Blev valgt i 2009.

Blev valgt i 2013.

Har været opstillet 1 gang og er blevet valgt 1 gang.

Stiller op i Aalborg.

Arbejde
Offentligt ansat

Uddannelse
Kandidatuddannelse

Jobbeskrivelse
Jeg er ansat i Jammerbugt Kommune til at arbejde med sundhed og frivilligt arbejde. Således har jeg medansvar for at udvikle kommunens sundheds- og frivilligpolitik.

Om mig
Mit navn er Mads Duedahl, jeg er 29 år og blev denne sommer færdiguddannet i Politik og Administration fra Aalborg Universitet. I dag er jeg ansat som sundheds- og frivillighedskonsulent i Jammerbugt Kommune.

Privat danner jeg par med min kæreste Anna, der er jurist ved Ankestyrelsen. I min fritid spiller jeg meget gerne fodbold og indtager så ofte som muligt en plads på Nordjyske Arena for at følge favoritholdet AaB.

Politisk har jeg gennem de sidste fire år fra min plads i Aalborg byråd kæmpet for liberale mærkesager som eksempelvis frikommune, lavere afgifter for erhvervslivet og et nej til offentlighedsloven.

Denne dagsorden har jeg tænkt mig at fortsætte, for Aalborg har stadig mange udfordringer foran sig. Hvis vi prioriterer de studerende og erhvervslivet højt, kan vi lykkes med at modernisere Aalborg.

Jeg håber derfor på din stemme til kommunalvalget, så jeg også i fremtiden kan kæmpe for at gøre Aalborg rigere, friere og mere liberalt.


Kend din kandidat bringes i samarbejde med DR
MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK
Er kritikken af en pointbaseret indvandringspolitik ikke provinsiel?
Verden er større end Danmark. Der er andre måder at gøre tingene på end den måde, hvorpå vi hidtil har gjort tingene i Danmark. Vi kunne måske engang imellem ligefrem lære af udlandet. Mon ikke de nuværende rygmarvsreaktioner med kritik af pointsystemet fra Enhedslisten, SF og Radikale Venstre er udtryk for vel megen provinsialisme.
Peter Nedergaard
Peter Nedergaard
Professor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, forfatter & debattør