Lars Creutz

Om mig

Jeg bor i Sdr. Hostrup sammen med min kone (boss)og hund (Boz). Jeg bruger min tid på partiarbejde for Enhedslisten, på et gammelt hus og forsømt have, på at læse og på at høre radio (DR1 og efterhånden mere og mere Radio24syv). Min store interesse er jazz fra perioden 1945 til slutningen af 60erne (Parker, Monk, Davis, Coltrane, Rollins, Mingus og Coleman). Her bruger jeg også en del tid.

Fakta

Uddannelse
Kandidat-/masteruddannelse
Beskæftigelse
Udenfor arbejdsmarkedet
Alder
74 år

Mere information

aabenraa.enhedslisten.dk

De handicappede svigtes

De handicappede blev svigtet ved kommunalreformen. Det gælder ikke mindst den store gruppe af udviklingshæmmede, som har mistet og fortsat mister specialtilbud i takt med at kommunerne sparer på området.

Kommunen skal inddrage de pårørende

Kommunen forventer, at de pårørende hjælper til, når et barn, en søster/bror eller en far/mor ikke kan klare sig selv på grund af sygdom, alder eller handicap. De er helt OK. Men det er ikke i orden, at de pårørende skal træde til, fordi kommunens tilbud er utilstrækkeligt. Og det er slet ikke i orden, at pårørende, der beklager sig over kommunens tilbud, bliver beskyldt for at lege politi af borgmesteren.

Kommunen som arbejdsgiver

Aabenraa kommune skal kendes på, at de ansatte og deres organisationer bliver reelt inddraget tilrettelæggelsen af arbejdet. Ansatte med spændende arbejde og ordentlige arbejdsvilkår yder den bedste indsats for borgerne. Og så skal kommunen kun bruge leverandører og entrprenører med kolletiv overenskomst.

Født i Ærøskøbing, læst i Århus, arbejdet på RUC og derefter ved Sønderjyllands amt en del år.

Hvor enig er du med Lars Creutz?

Svar på 25 spørgsmål og få svaret.

Tag testen