Chef for organisationsudvikling og jura til nyt ministerium
Drømmer du om at kombinere dit juridiske blik med organisationsudvikling og HR på den ambitiøse måde? Så får du nu en ret unik chance.

I Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet skal vi skabe forandringer for fremtiden. Vi skal sætte kursen for fremtidens digitale Danmark, og vi skal fremme ligestilling mellem kvinder og mænd og LGBT+ personer, så alle har reelt lige rettigheder og muligheder for at udfolde sig og deltage i samfundet. Vi har store og vigtige opgaver foran os, ikke bare politisk, men også organisatorisk: Vi er nemlig i fuld gang med at etablere et helt nyt ministerium, som kom til verden med den nye regering. Lige nu mangler vi dig, der kan og vil være med til at forme en stærk organisation, der kan understøtte de opgaver, ministeriet er sat i verden for at løse. Vi har store visioner. Vi vil ikke bare være et hvilket som helst ministerium. Vi er ved at skabe en arbejdsplads, hvor vi gør en dyd ud af enkle løsninger, og hvor der er kort fra tanke til handling. Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke - uanset om vi behandler aktindsigtssager, understøtter den næste rekruttering, forestår departementets årlige lønforhandling eller samarbejder med interne og eksterne. Vi vil skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne går glade, motiverede og stolte på arbejde. Hvor vi skaber løsninger sammen. Hvor tillid og samarbejde er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord. Det er visioner, du kan se dig selv i. Dig Du er jurist eller har erfaring med juridiske ansvarsområder, og du brænder for at arbejde med både HR og organisationsudvikling. Det er vigtigt for os, at du:
 • Motiveres af at vælge den ordentlige vej. Uanset om du behandler konkrete sager, lægger linjen til ministeriets politikker eller går nye veje for at udvikle vores organisation.
 • Er en motiverende leder, der formår at skabe resultater gennem andre. Tillid er et nøgleord ikke alene i din egen ledelsesstil, men også den måde du er med til at forme en arbejdsplads.
 • Har formået at løfte kernejuridiske opgaver i et departement eller en styrelse, hvad enten opgaverne er HR-relaterede eller forvaltningsjuridiske.
 • Har lyst til at investere dig selv i en uformel og tillidsbaseret chefgruppe, hvor samarbejde er en selvfølge, og hvor vi mener det, når vi siger, at vi spiller hinanden gode.
 • Ser det ambitiøse i det enkle.
 • Er ambassadør for gode relationer både internt og eksternt.
Stillingen Du får ansvar for:
 • Organisationsudvikling med alt hvad dertil hører af personalepolitikker, kompetence- og lederudvikling, rekruttering og trivsel. Vi er ved at forme og samle en arbejdsplads fra bunden.
 • Branding og kommunikation.
 • Løn- og personaleadministration.
 • Ministeriets tværgående juridiske opgaver. Det dækker blandt andet over aktindsigt, lovprogram, lovhøringer, kurser, arbejdsskader, whistleblower-ordning og Kodex VII.
 • HR-juridisk rådgivning for departementet og på ministerområdet.
Du bliver chef for kontoret Organisationsudvikling og Jura i afdelingen Organisation. Kontoret består lige nu af syv kompetente og dedikerede medarbejdere med forskellige faglige profiler. Løn og ansættelse Du ansættes efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen, som er klassificeret i lønramme 37/løngruppe 1, besættes på åremål. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Digitaliserings- og Ligestillingsministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K. Vi har brug for dig snarest muligt. Spørgsmål? Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte afdelingschef Mette Dige Rønholt på mail mdr@digmin.dk eller telefon 5077 5663. Søg Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 20. februar 2023. Tests og rekrutteringskonsulent kan indgå i forbindelse med rekrutteringen. Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
  Om Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

  I Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet skaber vi forandringer for fremtiden.

  Med digitalisering sætter vi kursen for fremtidens digitale Danmark. Vi arbejder for, at det bliver nemmere at være dansker og drive virksomhed i Danmark – og vi skal sikre, at vi får alle med. Vi arbejder for, at vi får de bedst mulige digitale betingelser for at løfte kvaliteten af den offentlige service, frigøre arbejdskraft og accelerere den grønne omstilling. Vi har høje ambitioner for Danmarks digitale fremtid.

  På ligestillingsområdet arbejder vi for at fremme ligestilling mellem kvinder og mænd og LGBT+ personer, så alle har reelt lige rettigheder og muligheder for at udfolde sig og deltage i samfundet. Der skal være plads til at være den, man er, uden at blive mødt med diskrimination og fordomme. Ligestilling er en grundlæggende værdi, som vi arbejder for at fremme både nationalt og internationalt. Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke. Samtidig gør vi en dyd ud af enkle løsninger, og at der er kort fra tanke til handling.

  Vi er stolte af en arbejdskultur, hvor tillid og samarbejde er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord – også når det handler om, hvor og hvornår vi arbejder.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen