Chef for Velfærd og Samfund i Dansk Erhverv
Dansk Erhverv søger en stærk markedschef med stort drive, politisk tæft, lederevner og forståelse for vores medlemmers rammevilkår inden for ældreområdet, social- og handicapområdet samt civilsamfundet.

Jobbet Reformer af velfærdsområdet er en central dagsorden disse år, også i det nye regeringsgrundlag. I Dansk Erhverv arbejder vi for, at Danmark skal have verdens bedste velfærdssamfund. Vi tror på, at udviklingen af velfærden sker bedst i samarbejde mellem det offentlige og det private, selvejende og civilsamfundet med udgangspunkt i den enkelte borgers behov og med fokus på kvalitet og retssikkerhed. ​ Hvis du vil arbejde for, at Danmarks mange ikke-offentlige velfærdsaktører kan være med til at sikre og udvikle fremtidens velfærdssamfund - så er du måske den nye markedschef for Velfærd og Samfund i Dansk Erhverv, som er landets største erhvervsorganisation på velfærdsområdet. Du bliver chef for et stærkt team med fire dygtige kolleger og får ansvar for Dansk Erhvervs ca. 2.000 medlemmer indenfor ældreområdet, det specialiserede socialområde og handicapområdet, specialundervisning og sociale beskæftigelsesindsatser, børneområdet, folkeoplysning, det almene boligområde samt civilsamfundet. Du arbejder i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system med udgangspunkt i de mange virksomheder og organisationer, som er medlemmer af Dansk Erhverv. Du får et stort selvstændigt ansvar for området og opgaverne, som løses med reference til vicedirektøren og i tæt samarbejde med dit team. Du samarbejder desuden tæt med fagmedarbejdere på tværs af Dansk Erhverv og med brancheforeningerne Selveje Danmark, Handicapbranchen Danmark og Civilsamfundets Brancheforening. Blandt dine opgaver er at have det overordnede ansvar for:
 • Dansk Erhvervs velfærdspolitik og politiske interessevaretagelse, herunder dialog med politikere, embedsfolk, organisationer og øvrige stakeholders. Blandet andet i Velfærdsrådet nedsat af Dansk Erhverv.
 • Tæt dialog med medlemmerne om deres politiske og forretningsmæssige udfordringer - både nuværende og potentielle medlemmer.
 • Repræsentation af Dansk Erhverv over for samarbejdspartnere, myndigheder samt i diverse råd og nævn.
 • Drift og udvikling af markedets aktiviteter, herunder udvalgsmøder, netværksarrangementer, gå-hjem-møder og konferencer. Samt markedets kommunikation, herunder presse, nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og oplæg.
Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger stor vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Med i bagagen har du
 • Mindst 4-5 års erfaring med politisk interessevaretagelse eller lobbyisme fra en organisation, virksomhed eller myndighed.
 • Gode lederevner, gerne ledelseserfaring eller erfaring med uformel ledelse
 • Erfaring med og kendskab til velfærdsområdet og dets aktører.
 • Evnen til at sætte politiske dagsordener til gavn for vores medlemmer - både i medierne og på Slotsholmen.
 • En skarp pen, når der skal skrives høringssvar, debatindlæg og nyhedsbreve.
 • Evner som en stærk mundtlig kommunikator og netværker over for direktøren, embedsmanden og journalisten.
 • Evnen til at bruge analyser og tal til at sætte dagsordener og komme i medierne.
Du har et stort engagement, høje ambitioner, arbejder selvstændigt og er udadvendt - og kan samarbejde med en bred kreds af interessenter både internt og eksternt. Vi tror på, at de bedste resultater skabes, når humøret er lige så højt som ambitionerne. Vi tilbyder I Dansk Erhverv har vi fokus på vores medlemmer i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for vores medlemmer. Vores mål er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at vi er handlekraftige, netværksorienterede og vi spiller hinanden gode. Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør. Løn efter aftale og pensionsordning. Ansøgningen I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv. Du kan få yderligere oplysninger hos vicedirektør Mette Feifer på tlf. 6066 0116. Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online hurtigst muligt og senest lørdag den 18. februar. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen