Chefkonsulent til Dansk Erhverv Sundhed og life science
Brænder du for spændingsfeltet mellem politik, sundhed og erhverv - og vil du være med til at hjælpe med at løfte Dansk Erhvervs medlemmers interesser indenfor sundhed og life science?

Dansk Erhverv søger engageret og initiativrig chefkonsulent, som vil indgå i Dansk Erhvervs team for sundhed og life science. Dansk Erhverv repræsenterer en bred vifte af virksomheder inden for life science og sundhed, herunder lægemidler, medicinsk udstyr, biotek, sundhedsbehandling, tandlæger og forebyggelse. Du vil indgå i et dynamisk team med engagerede kolleger, der arbejder med politisk interessevareragelse og medlemsaktiviteter indenfor de ovennævnte områder. I stillingen vil du særligt skulle arbejde med områderne medtech, diagnostik og sundhedsdata. Blandt dine opgaver er
 • Tæt dialog og samarbejde med Dansk Erhvervs medlemmer og brancheforeninger indenfor sundhed og life science.
 • At udvikle politiske udspil, skrive høringssvar og sikre koordination på tværs af Dansk Erhvervs medlemsinteresser. Opbygge nye relationer og netværk.
 • At kommunikere medlemmernes politiske interesser i medierne og gennem egne kommunikationskanaler
 • At repræsentere Dansk Erhverv i diverse eksterne fora, du skal kunne tage ordet og lede et møde.
 • At varetage Dansk Erhvervs medlemmers interesser, herunder i dialog med embedsfolk og andre stakeholders.
 • At planlægge og afholde medlemsarrangementer, politiske debatter og netværksmøder.
Opgaverne løses i tæt samarbejde med teamet for life science og sundhed med reference til markedschefen. Du vil ligeledes arbejde tæt sammen med fagkolleger i resten af organisationen. Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger meget vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Med i bagagen har du Erfaring med politisk interessevaretagelse samt kendskab til sundhed og/eller life science-området. Du har flere års erfaring fra en stilling som rådgiver/konsulent i en politisk styret organisation, virksomhed eller myndighed - med mod på at arbejde i et dynamisk miljø i krydsfeltet mellem virksomheder og myndigheder. Derudover har du:
 • Kendskab til aktørerne indenfor sundhed og life science samt de overordnede politiske dagsordner.
 • Evnen til at afkode vores medlemmers behov og sætte dem på den politiske dagsorden.
 • En skarp pen, når der skal skrives høringssvar eller debatindlæg.
 • Kendskab til hele public affairs-værktøjskassen og politiske resultater i bagagen.
 • Evnen til at kommunikere med både direktøren, embedsmanden og journalisten.
 • Du selvstarter, er netværksorienteret og brænder efter at skabe merværdi og bedre rammevilkår for vores medlemmer.
Du har et stort engagement, arbejder selvstændigt og er udadvendt. Du er samtidig en god kollega og dygtig til skriftlig såvel som mundtlig formidling. Uformelt arbejdsmiljø med højt ambitionsniveau I Dansk Erhverv har vi fokus på vores medlemmer i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for vores medlemmer. Vores mål er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at vi er handlekraftige, netværksorienterede og vi spiller hinanden gode. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør og et stærkt sammenhold. Løn efter aftale og pensionsordning. Kontakt I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv. For mere information om stillingen og Dansk Erhverv er du velkommen til at kontakte markedschef Katrina Feilberg på 6010 1018. Stillingen ønskes besat senest d. 1. februar 2022 og samtaler planlægges gennemført i uge 50 og 51. Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden senest lørdag d. 10. december 2022.
  Dansk Erhverv handler på vegne af vores medlemmer og samfundet
  I Dansk Erhverv handler vi hver dag på vegne af 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger. Vi er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for et af verdens mest handlekraftige erhvervsliv. Vi tilbyder rådgivning inden for medarbejder- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft. Vores indsatser bygger på medlemmernes aktive deltagelse i netværk og udvalg. I Dansk Erhverv arbejder vi hver dag for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Det er vores vision. For kun på den måde kan vi fremtidssikre velstanden og velfærden.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen