Direktør til Necto – nyt initiativ, som forbinder forskningsviden med indsatser for mental sundhed i SMV’erne
Kan du forbinde og knytte forskellige aktører sammen, og vil du stå i spidsen og facilitere, at forskningsviden og arbejdspladsindsatser går hånd i hånd for at øge den mentale sundhed?

Hver syvende dansker rammes af stress, angst eller depression i en sådan grad, at det går ud over trivslen i jobbet. 77.000 oplever uønskede tilnærmelser hvert år, og over 10% af danskerne er blevet mobbet på arbejdet. Det er de tal, vi skal have ned. Som direktør for Necto skal du sammen med dit team af faglige kapaciteter, samarbejdspartnere samt de små og mellemstore virksomheder skabe konkrete værktøjer, som SMV'erne kan bruge til at skabe bedre mental sundhed på de danske arbejdspladser Velliv Foreningen står bag etableringen af Necto. Al forberedelse er iværksat, så når du starter, skal du sammen med en nystartet og dedikeret bestyrelse sætte teamet og skabe resultaterne. Velkommen til Necto - vi vil skabe innovation, som øger den mentale sundhed Der mangler nogen og noget, som kan forbinde forskningsbaseret viden inden for mental sundhed med de mennesker, der kan få glæde af den. Det er derfor, vi hedder Necto: Vi vil forbinde den bedste forskningsviden, der findes i Danmark og internationalt med vores blik på og viden om forankrings- og udbredelsesmulighederne på arbejdspladserne. Det vil vi, så flest mulige SMV'er kan få stor glæde af de projekter, som Netco søsætter og støtter. "Der er et stort behov for at bygge bro mellem forskningsviden og virksomhedernes muligheder for at drage nytte af den i de danske virksomheder. Det er en kæmpe forskel, vi kan gøre for rigtig mange mennesker, når vi får introduceret værktøjer på en ny måde, der inspirerer virksomhederne til at skabe de bedste rammer for deres medarbejderes trivsel," fortæller Adm. direktør Lars Wallberg i Velliv Foreningen, som står bag Necto. Vær med til at starte noget nyt op Som Nectos nye direktør bliver du leder for og ansætter selv medarbejderne til det sekretariat, I skal etablere og få til at skabe resultater. Samtidig er du Nectos ansigt ude hos jeres eksterne samarbejdspartnere. Her etablerer du netværk, knytter bånd, inspirerer og faciliterer. Sammen med dit team udvikler du innovative projekter, som skaber konkrete værktøjer, som kommer til at højne den mentale sundhed hos danske SMV'er. Det betyder, at du deler din tid mellem:
  • Ledelse af foreningen og medarbejderne,
  • Opbygning og pleje af relationer og sikring af videndeling
  • At facilitere og understøtte, at der bliver udviklet og søsat konkrete projekter og målrettede netværksaktiviteter til gavn for SMV'erne og som Necto understøtter finansielt.
Intentionen er, at Necto skal være et videnbaseret værksted med solid forankring i arbejdspladsernes virkelighed. Når du starter, bliver du onboardet i foreningens formål, vilkår og rammer sammen med en bestyrelse, der p.t. er under etablering. Herefter er det dig, som bygger organisationen op, og skaber det rette fundament, så I kan udvikle metoder, redskaber og processer, som kan gavne virksomhederne. Vi forventer, at de første projekter og initiativer er i gang inden for et år. Ledererfaring og stærk til relationer For at Necto kan blive en succes, søger vi en direktør som
  • Har erfaring med at bygge en organisation op, og med at drive innovationsprojekter, evt. i samarbejde med eksterne partnere
  • Har erfaring med at omsætte forskningsviden til konkrete indsatser, gerne i et samarbejde med en fond
  • Har erfaring med at arbejde i eller for SMV-segmentet
  • Brænder for at styrke den mentale sundhed i en arbejdspladssammenhæng.
  • Har en akademisk baggrund, har ledererfaring, og trives i en rolle, hvor du både leder og selv er en del af driften.
Som person er du en stærk netværker, og i stand til at bygge videre på og vedligeholde relationer med både private virksomheder, forskningsmiljøet i Danmark og med en række andre aktører omkring den mentale sundhed på arbejdspladserne. Interesseret? Du kan læse mere om stillingen og vores forventninger til dig her og om Necto her. Samtidig er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette von Essen-Leise, Mercuri Urval på 2943 5048 eller konsulent Morten Lund Skov på 50 76 12 09. Det er også muligt at kontakte Lars Bo Pedersen, Chef for Mental Sundhed og Kommunikation hos Velliv Foreningen på [email protected] Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket senest 11. april 2023 kl. 9.00. Vi planlægger første samtaler 14. april og anden samtaler 27. april. Imellem samtalerne vil der være en test. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.
Om virksomheden
Necto – forbinder forskningsviden med nytænkende arbejdspladsindsatser for mental sundhed.

Necto er under etablering, og starter op i løbet at foråret 2023. På www.necto.info kan du læse mere om hvad Necto vil komme til at beskæftige sig med.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00