DN søger en stærk projektleder til at arbejde med børn og natur
Har du lyst til at skabe naturbegejstring og -glæde hos børn og børnefamilier, og er du en dygtig projektleder med flair for at skabe engagement?

"På bare få generationer er børns tilknytning til naturen blevet svækket i en sådan grad, at børn i dag kun kommer halvt så meget ud i naturen, som deres bedsteforældre gjorde. Vi står som samfund derfor overfor at kunne miste en hel generation, der skal passe på naturen i fremtiden. Den udvikling skal vi have vendt. Som Danmarks største grønne forening ønsker vi at spille en vigtig rolle i at få genskabt børns forbindelse til naturen." Ovenstående passage stammer fra vores nye strategi og markerer, at DN ønsker at tage et større ansvar for, at børn møder naturen i skoler, institutioner og familien. Derfor har vi brug for flere hænder til vores team, der arbejder med projekter som Naturfamilier, Naturens Uge, Vilde Rødder, Affaldsindsamlingen og vores Skoletjeneste. Arbejdsopgaver
 • Du skal være projektleder for projektet Naturfamilier, der arbejder med at skabe nye fællesskaber for familier, der gerne vil ud i naturen og dele naturoplevelser med andre familier. Det er fællesskaber, som dannes og vokser på digitale platforme, og hvor man inviterer hinanden på ture og oplevelser i naturen lokalt. Projektet er støttet af Nordea Fonden.
 • Du vil få det daglige ansvar for drift, fremdrift, målstyring, udvikling samt forankring af Naturfamilier projektet.
 • Du vil indgå i et team, der arbejder med at styrke børns naturdannelse og begejstring gennem forskellige projekter og indsatser, som du vil blive sparringspartner på.
 • Du skal sikre et godt og frugtbart samarbejde med eksterne partnere, fonde og interessenter.
 • Du skal være med til at mobilisere, engagere og inspirere familier, frivillige og andre interessenter i at skabe naturbegejstring og naturdannelse hos børn
Om dig
 • Du er en dygtig projektleder med konkret erfaring med projektledelse af store og komplekse projekter.
 • Du er god til at samarbejde og sikre resultater og fremdrift.
 • Du er en dygtig formidler og kan kommunikere klart, tydeligt og medrivende.
 • Du brænder for vores sag og er en positiv og hjælpsom kollega.
Du bliver tilknyttet Organisationsafdelingen på vores kontor på Østerbro, men du kan forvente arrangementer/møder i landet og uden for almindelig arbejdstid for at kunne understøtte projekternes medvirkende. Til gengæld lægger vi vægt på din udvikling og frihed under ansvar. Du kan arbejde fleksibelt med hjemmearbejde efter aftale. Vi forventer, at du kan starte 1.12 eller tidligere. Stillingen er 37 timer om ugen, og løn modsvarer den statslige overenskomst. Vi har en personaleforening, økologisk frokostordning samt en kreativ og uformel arbejdsplads. Hvis du vil vide mere om stillingen og om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte organisationschef, Mikkel Havelund, på mh@dn.dk eller på tlf. 3119 3207. Ansøgningsfristen er 24.9.2022 - men send endelig din ansøgning før, da vi løbende læser dem. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads.
  Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 75 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads.

  Du kan læse mere om os på www.dn.dk

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen