International chef i Røde Kors i Danmark
En af Danmarks mest spændende internationale, humanitære stillinger er ledig. Røde Kors i Danmark leder efter en kandidat fra øverste hylde, som vil arbejde for en verden, hvor medmenneskelighed og fællesskaber binder os sammen.

Dine arbejdsopgaver Du er - sammen med det internationale team - ansvarlig for et internationalt hjælpearbejde for knap 1 mia. kr. i nogle af verdens mest komplicerede brændpunkter. Et hjælpearbejde der både omfatter umiddelbare katastrofeindsatser, genopbygning og langsigtet kapacitetsopbygning. Du skal, som international chef, sætte strategisk retning og sikre en ambitiøs og visionær udvikling af Røde Kors i Danmarks internationale arbejde. Den internationale chef er leder af 78 medarbejdere i Danmark og 113 udsendte i verden. Din profil Vi forventer, at du har dokumenterede resultater som chef for internationale operationer eller organisationer. At du har erfaringer med humanitære indsatser i komplekse internationale operationer og at du har en forståelse for Røde Kors' særlige mandat samt indsatsområde. Du er forhandlingsvandt på topniveau - med såvel donorer som andre internationale partnere. Du er en empatisk personaleleder, der sætter en klar retning og skaber tryghed for medarbejderne i organisationen. Du kan styre en økonomi med gennemsigtighed og transparens. Du indgår i Røde Kors øverste ledelse, hvor du forventes at bidrage til organisationens samlede udvikling. Som leder i Røde Kors er du til rådighed for medlemmer og den politiske ledelse samt trives i en "folkelig" organisation. Dansk og engelsk på forhandlingsniveau er en selvfølge - andre sprogkundskaber er et plus. Løn og ansættelsesvilkår Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med spændende kollegaer. Løn- og ansættelsesvilkår alt efter dine kvalifikationer. Der må forventes mange rejsedage og skæve arbejdstider. Ansøgning og yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Anders Ladekarl på telefon 2260 0260 eller e-mail [email protected] Du kan læse mere om Røde Kors på www.rodekors.dk og den internationale strategi. Ansøgning og CV skal vi have senest den 22. november 2023. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Vi forventer at holde samtaler den 27. og den 28. november. Der vil kunne indgå test mellem evt. samtaler. Tiltrædelse snarest muligt, dog senest den 1. januar 2024.
Røde Kors Hovedstaden
Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.

Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med 11 millioner frivillige i 192 lande. Vi er en del af dit lokalsamfund, uanset hvor du bor. Med din hjælp kan vi altid være til stede, når der er brug for os.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00