­Kommunikationschef der vil gøre en forskel

  • Kunne du tænke dig at gøre en forskel for tusindvis af mennesker i én af Danmarks største og mest ambitiøse patientforeninger?
  • Kan du styrke synligheden og forståelsen for gigtsagen - forstærke foreningens image og den politiske indflydelse?
  • Er du en dygtig, samarbejdsorienteret chef, der kan din ledelse og som samtidig mestrer professionel, synlig kommunikation på både strategisk og praktisk niveau?
  • Kan du bygge kommunikationsmæssig bro mellem forskning, formidling, rådgivning og sygdomsbehandling for 700.000 mennesker med sygdomme og smerter i led, ryg og muskler, der skal have et bedre liv?
  • Har du kompetencer, erfaring, gå-på-mod og netværk til at placere Kommunikationsafdelingen som et stærkt, samarbejdsorienteret omdrejningspunkt i Gigtforeningen, både internt og i det udadvendte arbejde over for foreningens mange interessenter?
Svarer du "ja", kan stillingen som kommunikationschef i Gigtforeningen være et spændende og interessant job for dig. Læs mere om forventninger og muligheder i stillingens job- og personprofil (pdf). I job- og personprofilen kan du også læse, hvordan du ansøger og få uddybende viden om Gigtforeningens vision, grundfortælling, organisation og rammer. Yderligere oplysninger om jobbet fås hos rekrutteringskonsulent Søren Thorup, Thorups Kontor, på tlf. 21 68 87 08 - www.thorupskontor.dk. Du kan også kontakte direktør Mette Bryde Lind på 24 40 17 13. Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2022. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Om Gigtforeningens organisation
Gigtforeningen bliver dagligt ledet af et sekretariat og har desuden et repræsentantskab, en bestyrelse og et forskningsråd. Lokalt er Gigtforeningen organiseret i en lang række lokale kredse og lokalgrupper.

Gigtforeningen ejer og driver Dansk Gigthospital og tre rehabiliteringscentre Sano i Middelfart, Skælskør og Aarhus.

Gigtforeningen lokalt
Gigtforeningen er lokalt organiseret i 22 kredse, en lang række lokalgrupper og syv diagnosenetværk (landsdækkende netværk for mennesker med særlige gigtsygdomme). Foreningen står også bag 37 oplysningskredse, som især tager sig af undervisningen i varmtvandsbassiner.

Gigtforeningens organisering
Repræsentantskabet er Gigtforeningens højeste myndighed. Repræsentantskabet mødes én gang årligt.

Gigtforeningen ledes af en bestyrelse. Bestyrelsen har sammen med direktionen ansvaret for Gigtforeningens virksomhed og mødes fire gange årligt.

Gigtforeningen har desuden et forskningsråd, som står for at uddele midler til forskningsprojekter og forskere.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00