Kommunikationschef - Landsbyggefonden
Er du en kreativ og målrettet formidler, der har mod på at opbygge en ny stilling som kommunikationschef? Har du et stærkt overblik, og får du energi af at arbejde for et højere formål? Så er Landsbyggefonden helt sikkert den rette arbejdsplads for dig.

Landsbyggefonden støtter boligsocialt arbejde, byomdannelser og renoveringer i almene boligområder. De almene boliger er hjem for næsten en million mennesker og huser også dem, der har det sværest. De almene boliger er en af søjlerne i vores velfærdssamfund og hviler på et non-profit princip og økonomisk, social og grøn bæredygtighed. Som kommunikationschef i Landsbyggefonden vil du få en bred vifte af spændende og udfordrende opgaver, og du vil få stor indflydelse på både opgavernes art og udførelse. Du skal både varetage en myndighedskommunikation og en bystrategisk kommunikation. Myndighedskommunikationen vil være rettet mod boligorganisationer og kommuner, som i deres virksomhed skal kender regler og krav fra Landsbyggefonden, men som også skal have kendskab og anvende de portaler og redskaber, som Landsbyggefonden stiller til rådighed. Den bystrategiske kommunikation skal både have fokus på de større byomdannelser og boligsociale indsatser m.v., og hensigten er at udbrede kendskabet til de forskellige muligheder og være inviterende i forhold til forskellige samarbejdspartnere for at bidrage til samtalen om byudvikling og udvikling af endnu bedre løsninger. Den rette kommunikationschef kan holde overblik og mestre detaljen som forudsætning for en klar og præcis kommunikation, der tager udgangspunkt i brugernes behov. Du skal kunne kommunikere præcist skriftligt og mundtligt. Du er kreativ og falder ikke tilbage i "vi plejer". Du har gode samarbejdsevner, der kan favne mange forskellige arbejdstraditioner. Vi lægger vægt på en bred kommunikationsmæssig erfaring, fremfor blot pressevaretagelse. Vi forudsætter, at du er proaktiv og passioneret omkring kommunikationsopgaverne og gerne deler ud af din erfaring i form af sparring og faglig udvikling. Herudover vil erfaring med netværkspleje og evnen til at opbygge nye samarbejder være et plus. Andet Du kan læse mere om stillingen i stillings- og kompetenceprofilen her. Ansøgningsfrist: søndag den 26. februar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Kontakt gerne administrerende direktør Bent Madsen, tlf. 2888 1877, eller partner i MUUSMANN Carsten Lysdahl Søgaard, tlf. 3030 2881.
    OM LANDSBYGGEFONDEN
    Landsbyggefonden er en selvejende institution med hjemsted i København. Vi støtter og udvikler alment boligbyggeri gennem forskellige låne- og tilskudsmuligheder til landets boligorganisationer. Fonden udarbejder også analyser af den almene boligsektor og driver en række it-platforme.

    Icon
    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen