Konsulent til Uddannelsesforbundet
Motiveres du af at finde løsninger til gavn for medlemmerne? Får du energi af at rådgive og vejlede tillidsrepræsentanter og medlemmer? Trives du med en omskiftelig hverdag med en bred blanding af opgaver, hvor du holder i trådene og sikrer koordinationen? Så er du den kollega, vi søger i Uddannelsesforbundet.

Om jobbet Hos os får du en omskiftelig hverdag, hvor du rådgiver medlemmer og tillidsrepræsentanter om spørgsmål såsom løn, arbejdstid, afskedigelse både telefonisk, skriftligt, på kurser og møder. Du kommer til at forhandle og finde konstruktive løsninger, der fungerer for både medlemmer og arbejdsgivere. Opgaverne løses selvstændigt med høj grad af frihed til sammen med kollegerne at tilrettelægge arbejdet. Du får gode muligheder for at sætte dit præg på egne arbejdsområder og fælles projekter. Du vil i det daglige arbejde have en bred kontaktflade til tillidsrepræsentanter, medlemmer og til arbejdsgivermodparter. Afhængig af din erfaring vil du også få ansvar for et eller flere specialistområder på det løn- og ansættelsesretlige område. Stillingen er på fuld tid. Der kan forventes nogen rejse- og mødeaktivitet uden for almindelig arbejdstid. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår efter husoverenskomst. Om dig Vi søger en kollega, der
  • har interesse for og kendskab til arbejdsmarkedet og arbejdsvilkår
  • er professionel og effektiv i kontakten til medlemmer og tillidsrepræsentanter
  • er god til at finde løsninger og sikre fremdrift og resultater
  • kommunikerer klart både mundtligt og skriftligt
  • måske er nyuddannet eller i begyndelsen af karrieren
  • gerne må være jurist eller tilsvarende
Om os Du bliver en del af Uddannelsesforbundets forhandlingsenhed, hvor vi er 15 medarbejdere. Sekretariat er en uformel arbejdsplads med godt kollegaskab, der sætter samarbejde og faglighed højt. Forbundets sekretariat ligger på Nørre Farimagsgade i København. Uddannelsesforbundet er fagforbund for ca. 9.000 undervisere og vejledere, der løfter unge og voksne videre i livet og på arbejdsmarkedet. Læs mere på www.uddannelsesforbundet.dk. Om ansættelsesprocessen Er du interesseret og har konkrete spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forhandlingschef Amalie Ferdinand på 61 55 83 56 / [email protected] eller tillidsrepræsentant Morten Juul på 23 84 85 05 / [email protected]. Vi forventer at holde 1. samtalerunde i uge 41 og 2. samtalerunde i uge 43. Send ansøgning og cv senest den 6. oktober kl. 12.00. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi forventer, at du kan tiltræde 1. december eller tidligere.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00