LEDER FOR AKTIVISME OG KAMPAGNE – f­uldtid -­ søges af Amnesty International Danmark
Drives du af en lyst til at forandre verden gennem at mobilisere mennesker til aktiv handling? Dansk afdeling søger en dynamisk og empatisk leder til vores nyetablerede aktivisme- og kampagneteam, som skal videreudvikle vores evne til at tilbyde attraktive muligheder for at engagere sig i vores menneskerettighedsarbejde.

Søg dette job
Med udgangspunkt i nye nationale og globale strategier og handleplaner kommer du til at stå i spidsen for vores ambition om at udvikle tilbud og platforme til aktivister, frivillige og rettighedshavere, der hviler på principper om samskabelse, fælles kapacitetsudvikling og samhørighedsfølelse. Du vil også få en central rolle i udvikle og drive dansk afdelings undervisnings- og kampagneindsatser indenfor vores menneskerettighedsprioriteter. Din baggrund og kompetencer:
 • Kendskab til nye trends indenfor frivillighed, aktivisme og kampagneformer
 • Konkret erfaring med at arbejde med frivillige og aktivister
 • Erfaring som personaleleder
 • Strategisk perspektiv og evne til at bidrage til at udvikle organisationen
 • Kunne prioritere ud fra hvad der er bedst for hele organisationen
 • Kan balancere krav om høj kvalitet og smidige arbejdsgange
 • Kendskab til monitorerings- og læringsmetoder
Vi tilbyder:
 • At være med til at skabe øget folkelig opbakning til aktuelle menneskerettighedsdagsordener
 • En arbejdsplads med 4-dages arbejdsuge for at sikre tid til restitution i en travl hverdag
 • Ledelse af et team med højt fagligt niveau
 • Et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø
 • At blive en del af et ambitiøst lederteam
Læs mere om jobbet her For yderligere information, kontakt Hardeep Mann, HR medarbejder på hkmann@amnesty.dk Ansøgningsfrist: 06.06.2022 Første samtaler afholdes d. 9. juni Amnesty International stræber efter at være en arbejdsplads præget af diversitet og inklusion, da vi tror på at det gør os stærkere og mere relevante som organisation og arbejdsplads. Derfor opfordres særligt kandidater med minoritetsbaggrund (etnicitet, race, kønsidentitet, religion, social baggrund mv.) at søge stillingen.
  Søg dette job
  Vi er en global menneskerettighedsbevægelse, der kæmper for en mere retfærdighed verden med frihed og værdighed for hvert enkelt menneske. Det har vi gjort, lige siden den britiske advokat Peter Benenson i 1961 grundlagde Amnesty International i indignation over, at mennesker rundt om i verden blev fængslet, fordi de fredeligt benyttede deres frihedsrettigheder såsom ytrings- og forsamlingsfrihed.

  Ønsket om en mere retfærdig verden er den røde tråd, som igennem årtier har gjort, at helt almindelige mennesker sammen med Amnesty er blevet en del af kampen for menneskerettighederne verden over. I dag er vi med 10 millioner medlemmer og støtter stolte over at kunne kalde os verdens største menneskerettighedsorganisation.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen