Medlemschef
Er du en empatisk leder med fokus på at skabe de bedste relationer mellem mennesker i et aktivt foreningsliv? Er du drevet af at skabe resultater og føre idéudvikling ud i livet? Og har du et ønske om at bruge dine kompetencer til at bidrage til et godt og aktivt liv for mennesker med muskelsvind? Så bør du søge den ledige stilling som Muskelsvindfondens nye medlemschef.

Muskelsvindfonden søger en ny medlemschef til at styrke foreningens position som det mest relevante foreningsfællesskab for mennesker med muskelsvind og deres pårørende. De fleste kender Grøn Koncert og Cirkus Summarum. Bag disse folkekære brands gemmer sig en aktiv og levende medlemsforening, der nyder godt af overskuddet fra disse begivenheder og arbejder for at sikre, at dette overskud skaber størst mulig værdi for mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Det får du som medlemschef mulighed for at være en del af og bidrage til. Som den nye medlemschef skal du styrke indsatser i forhold til Muskelsvindfondens strategiske mål om at få:
  • flere medlemmer.
  • flere deltagere i medlemsaktiviteter.
  • flere politisk aktive medlemmer.
Du bliver leder af Muskelsvindfondens medlemsafdeling og ansvarlig for et budget på ca. 10 mio. kr. Du får ansvaret for at drive og udvikle medlemsafdelingen, der består af fire ansatte ud over dig. Derudover skal du bidrage med dine egne kompetencer til medlemsarbejdet, herunder særligt til udviklingen af Muskelsvindfondens medlemsaktiviteter for børn og unge samt deres familier. Vi forventer, at du som den nye medlemschef har erfaring med personaleledelse og organisationsudvikling i frivillige organisationer eller medlemsforeninger og har erfaring inden for børn og unge- og/eller familieområdet. Derudover har du stærke digitale kompetencer og politisk interesse for nationale eller internationale handicaporganisationer og patientforeninger. Personligt er du tillidsvækkende og empatisk, og du er god til at skabe relationer og netværk. Du har strategisk udsyn og kan omsætte idéudvikling til konkrete handlinger, der bliver ført ud i livet - til gavn for mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Yderligere information? Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Henrik Ib Jørgensen på tlf. 2265 2425 eller [email protected] eller Genitor, enten partner og konsulent Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller [email protected] eller konsulent Camilla Sommer Thomsen på tlf. 3118 8736 eller [email protected]. Ansøgningsfristen er den 2. februar 2023. Søg stillingen via knappen.
Muskelsvindfonden er en medlemsforening for 3.300 mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Takket være flere tusinde frivillige og vores fastansatte indsamlingsorganisation finansierer vi primært vores arbejde gennem store kulturelle begivenheder som Grøn og Cirkus Summarum. Vi har derudover skabt ferie-, sport- og konferencecentret Musholm ved Sjællands Vestkyst og RehabiliteringsCenter for Muskelsvind, der er et såkaldt foreningsejet privathospital efter Sundhedslovens §79.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00