Politisk konsulent til Danmarksdemokraterne
Vil du være en afgørende del af Danmarksdemokraternes politiske arbejde, og har du en politisk rådgiver i maven? Har du en samfundsfaglig baggrund, eller er du måske kommunikationsfaglig med et stærkt politisk kompas? Så skal du læse videre her.

Danmarksdemokraterne er et nystartet parti og fik ved folketingsvalget i 2022 femte flest stemmer. Det er et resultat vi er stolte af, og som vi har ambitionen om at gøre endnu bedre til næste valg. Her spiller den politiske afdeling en nøglerolle. Arbejdsopgaverne for den politiske konsulent vil centrere sig om at betjene folketingsmedlemmerne i deres daglige politiske arbejde og kommer blandt andet til at omfatte:
  • Politisk sparring med og rådgivning af folketingsgruppen i forbindelse med politiske forhandlinger
  • Assistance ved behandling af lovforslag og beslutningsforslag
  • Tovholder på politiske udspil
  • Ansvar for kontakt med organisationerne på dit fagområde
  • Tæt samarbejde med Danmarksdemokraternes pressetjeneste og kreative-afdeling.
Om dig: Den ideelle kandidat er en dygtig generalist, der også har evnen til at dykke dybere ned i det område, som du får ansvaret for. Du har måske erfaring fra Christiansborg, de politiske organisationer eller embedsværket, så du ved, hvordan du støber kuglerne til solide politiske budskaber, der kan drive Danmarksdemokraterne fremad. Du kan arbejde selvstændigt, og du trives i et arbejdsmiljø med højt tempo. Om os: Danmarksdemokraterne har et godt og uformelt arbejdsklima med godt humør og højt til loftet, og den politiske afdeling har et tæt sammenspil med vores øvrige afdelinger på Christiansborg. Vi prioriterer et udviklende arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig personligt såvel som fagligt. Du vil opleve, at du får mulighed for at deltage indgående i planlægningen af politikudviklingen, ligesom du vil komme helt tæt på de politiske forhandlinger, der har betydning for det danske samfund. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. september 2023 til Rune Slot Andreasen [email protected]. Vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen kan også søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at skrive eller ringe til politisk chef Rune Slot Andreasen på 6162 4499.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00