Politisk rådgiver til Mellemfolkeligt Samvirke
Banker dit hjerte for at skabe progressive politiske forandringer på nogle af de vigtigste dagsordener i Danmark og i verden? Vil du styrke en af landets toneangivende organisationer, der kæmper for flygtninge, udsatte mennesker og klimaretfærdighed?

Søg dette job
Vi søger en skarp politisk rådgiver, der vil få en nøglerolle i at gøre Mellemfolkeligt Samvirkes (MS) forandringsvisioner til virkelighed - visioner om medborgerskab og borgerrettigheder, styrkede folkelige bevægelser og aktivister i hele verden samt fælles handling på klimakrisen hvor vi vil gøre op med investeringerne i den fossile sektor og flytte milliarder til klimakrisens frontlinjer. Du skal være godt inde i det politiske landskab og kunne skabe alliancer og forbindelser til de mennesker og organisationer, der kan gennemføre forandringerne. Du bliver rådgiver, netværker & koordinator: Du skal løbende overvåge det politiske landskab og relevante aktører og rådgive samt udvikle politikker inden for civilsamfund, udviklingspolitik og internationalt samarbejde. Dit samarbejde på tværs af organisationen og den bredere føderation vil inkludere specialister inden for programarbejde, events og kampagner. Du vil skabe dialog med politikere på Christiansborg, kommuner, FN-organer, civilsamfund, virksomheder og andre relevante aktører samt løbende kortlægge og pleje det brede, relevante netværk. Du vil hjælpe med at åbne døre og skabe forbindelse med de aktører, som er relevante for at fremme MS' mærkesager på tværs af ståsteder og sektorer. Du vil løbende styrke dialog og koordinering af politikområder på tværs af organisationen og føderationen. Det vil du gøre ved at sikre kvalitet, erfarings- og evidensgrundlag for politikarbejdet samt ved at udvikle positionspapirer og baggrundsanalyser på områder, hvor der ikke er dedikerede politikressourcer og koordinering af svar på høringsprocesser. Jobbet kræver:
 • Du brænder for at skabe forandringer indenfor klima og medborgerskab
 • Du har skabt resultater - og har minimum 5 års erfaring med interessevaretagelse fra civilsamfundet eller politik
 • Du kan lave en fremragende analyse og rapport, men ved også hvad der skal til for at den bliver brugt til noget
 • Du sætter dig hurtigt ind i kompliceret stof og formulerer dig skarpt, hurtigt og kreativt på engelsk og dansk
 • Du kan snakke med alle og har et stærkt netværk
 • Du bygger alliancer og bringer de rette spillere sammen omkring en enkelt sag eller en langsigtet strategi
 • Du holder hovedet koldt og er i stand til at arbejde under pres og yde kompetent rådgivning i krisesituationer
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med internationalt samarbejde i det globale Syd og i FN-regi, og du kan skabe resultater i internationale organisationer og netværk
Vi tilbyder dig  En fuldtidsstilling på en 8-årig åremålskontrakt med ca. 2 ugers rejseaktivitet og løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i overenskomsten mellem Mellemfolkeligt Samvirke og AC-organisationerne. Der er tilknyttet en obligatorisk firmapensionsordning samt lokale tillæg. Fleksibel arbejdstid, således at der skabes sund balance mellem privat-, familie- og arbejdsliv og desuden en fleksibilitet omkring dit fysiske kontormiljø, herunder free seating og arbejde-hjemme-muligheder. En bred international omgangskreds af stærkt engagerede og fagligt kompetente kolleger og medarbejdere samt adgang til MS' kompetenceudviklingsmidler, som fordeles hvert kvartal til flere ansatte for at sikre kontinuerlig udvikling og relevans. Teamet og organisationen I det daglige vil du være en del af MS ledelsessekretariat, der arbejder tæt sammen med ledelsesteamet. Du vil især understøtte ledelsen i strategisk kommunikation, koordinering og interessentdialog. Du vil også arbejde tæt sammen med specialister indenfor klima og medborgerskab i de nationale og internationale teams i Danmark, samt med resten af ActionAid-føderationen rundt om i verden. MS arbejder på at skabe politisk og social forandring i 45 lande over hele verden. Vi organiserer mennesker for at bidrage til en bæredygtig global udvikling og en retfærdig fordeling af verdens rigdom. MS har hovedkontor i Danmark og er en del af ActionAid International. Sammen er vi et globalt team, der arbejder med mere end 25 mio. mennesker over hele verden. Vi tror på, at politisk og social forandring sker igennem folkeligt pres, dyb viden og erfaring og stærke forandringskoalitioner. Interesseret? Vi glæder os til at høre fra dig inden den 9. august 2022. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette dem til Tim Whyte, Generalsekretær, på trw@ms.dk. Ansøgningsfrist 09-08-2022 Tiltrædelsesdato 01-10-2022 Arbejdstid 37 timer/uge Hjemmeside www.ms.dk Arbejdssted Fælledvej, København Kontakt Tim Whyte trw@ms.dk
  Søg dette job
  I Mellemfolkeligt Samvirke tror vi på mangfoldighed, og vi vil være en inkluderende arbejdsplads. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset deres identitet (såsom race, nationalitet el. etnicitet, religion, alder, fysiske el. psykiske udfordringer, køn, seksuel orientering, kønsidentitet og -udtryk, graviditets- og ægteskabsforhold, sociale og økonomiske situation eller øvrige identitetsforhold).

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen