Region Hovedstaden søger - Erfarne og engagerede konsulenter til Ledelse og Organisation i Center for HR og Uddannelse
Brænder du for udvikling, der gør en forskel? Og har du lyst til at være med til at udvikle og understøtte det danske sundhedsvæsen, så vi skaber mere værdi for patienter og medarbejdere? Vi har brug for flere kollegaer - så vi glæder os til at møde dig!

Vi søger erfarne og engagerede konsulenter, som får en unik mulighed for at understøtte regionens vision om, at vores arbejdspladser er præget af godt arbejdsmiljø med høj trivsel og nærværende ledelse. Du skal hjælpe os med at løse opgaver i forhold til at skabe gode arbejdsliv, hvor ledelse og trivsel ses i sammenhæng. Region Hovedstaden er landets største sundhedsvæsen med 40.000 medarbejdere. Vi vil gerne have dig til at være med-skaber af et sundhedsvæsen, hvor vi sætter mennesker først - uanset om det er patienter eller medarbejdere. Øget lederskab, samarbejde og koordinering på tværs skal sikre størst mulig handlekraft og trivsel på hospitaler, sociale tilbud og inden for forskning og uddannelse. Om stillingerne Du bliver en del af et fællesskab med 35 dygtige og engagerede kolleger. Vi hjælper med hjerne, hænder og hjerte regionens hospitaler, centre og virksomheder med at realisere deres strategiske ambitioner i forhold til deres kerneopgave. Som konsulent hos os vil du få en vigtig rolle i forhold til at understøtte regionens tværgående og strategiske initiativer med tiltag inden for et eller flere af vores kerneopgaver, som er:
 • Organisationsudvikling: Vi står bl.a. for gennemførelse af regionens ledelseskonferencer og andre større arrangementer. Vi hjælper hospitaler og virksomheder med alt fra optimering af patientforløb og arbejdsgange til strategiforløb og fusionsprocesser.
 • Ledelsesudvikling: Vi driver regionens fælles ledelsesudviklingsprogram med udviklingsforløb, skræddersyede forløb for ledergrupper og øvrige aktiviteter, der matcher alle ledelsesniveauer i organisationen.
 • Rekruttering: Vi bistår med relevante tværgående tiltag og praktisk bistand til rekruttering og on-boarding af ledere og medarbejdere i regionen
 • Udvikling af den gode arbejdsplads: Vi understøtter hospitalers, virksomheders og koncerncentres arbejde med god ledelse og organisationsudvikling, trivsel og motivation samt teamudvikling.
Opgaverne kan f.eks. bestå i:
 • Konsulentopgaver i forhold til organisationsudvikling, forandringsledelse, teamudvikling, arbejdsmiljø og trivsel.
 • Undervisning og facilitering fx på vores obligatoriske forløb for nye ledere af medarbejdere eller på forløbet 'Ledelse af funktioner' for medarbejdere med et fagligt ledelsesansvar.
Uddannelse og viden vi tror du har Vi forventer, at du har en relevant akademisk baggrund og erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling fra en større organisation, gerne fra sundhedsvæsenet eller andre steder i den offentlige sektor, og at du har lyst til at arbejde med begge dele også på et strategisk niveau. Måske har du erfaring som management konsulent, måske er du organisationspsykolog eller-antropolog, måske har du oprindeligt en sundhedsfaglig uddannelse. Eller måske noget helt andet? Du tænker i helheder, samarbejde og koordinering og finder det naturligt at trække forskellige fagligheder ind i opgaveløsningen, og så følger du opgaverne helt til dørs. Du er nysgerrig og trives med at udfordre etablerede rutiner og sandheder - og bidrager til at helhedssyn, udsyn og borgerorientering som pejlemærker i alle udviklingsprocesser. Måske er du en erfaren facilitator af strategiprocesser, forandringsprocesser og relaterede ledelsesprocesser. Har du kompetencer indenfor dataanalyse og design af datadrevne processer, vil det være et plus i forhold til den ene af stillingerne. Det får du med sikkerhed fra os Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af ambitioner og engagement, og som samtidig prioriterer at skabe faglig og personlig udvikling. Du vil derudover få:
 • Et udfordrende og spændende job med varierende opgaver og en bred kontaktflade i hele regionen.
 • Tværfagligt samarbejde og en stejl læringskurve i spændende opgaver.
 • Et meningsfuldt arbejde med fokus på at skabe værdi for borgerne.
 • Godt kollegaskab og praksisfælleskaber i udvikling, hvor der er højt til loftet.
 • En ledergruppe, der er forpligtet på at tage egen medicin ift. nærværende ledelse, og har fokus på faglig udvikling, fleksibilitet, trivsel og omsorg for den enkelte og på team- og enhedsniveau.
Yderligere oplysninger Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Lisbet Langbjerg Sørensen på tlf: 2348 0982 og lisbet.langbjerg.soerensen@regionh.dk eller souschef Hanne Dorthe Sørensen på tlf: 4090 6973 og hanne.dorthe.soerensen@regionh.dk. Ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt. Arbejdsstedet er Center for HR og Uddannelse, c/o Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 3A, 2900 Hellerup. Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat pr. 1. maj 2023. Ansøgningsfrist Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 19. februar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi forventer at holde 1. ansættelsessamtale den 27. februar og 2. samtalerunde den 6. marts 2023. Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.
  Det handler om liv
  Om at redde liv og forbedre liv. I Region Hovedstadens koncerncentre træder du ind i en verden af muligheder, indflydelse og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. I den samlede administration bliver du en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fingeren på pulsen og gør hinanden bedre.

  Vi udvikler livet i regionen. Vores arbejde med rammer og fokus møder patienterne, når de er på regionens hospitaler. Vi understøtter medarbejderne i deres arbejde med patienter og forskning. Og vi arbejder sammen for at skabe grønne løsninger, flere arbejdspladser og en bedre region at arbejde og bo i.

  Du får et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv.

  Vil du være med til at gøre en forskel?

  Fakta
  *Koncerncentrene består af syv centre og et sekretariat
  *Vi arbejder med sundhed, it, HR, økonomi, kommunikation, ejendomme og regional udvikling
  *Vi servicerer det politiske niveau og hjælper med at omdanne beslutninger til handlinger
  *Vi er ca. 3.100 medarbejdere
  *Vi arbejder ud fra værdierne tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen