Specialkonsulent til interessevaretagelse i Borgmestersekretariat og Borgerinddragelse i Odense Kommune (2-årig projektansættelse)
Vil du arbejde med interessevaretagelse i Danmarks tredjestørste by? Vil du være med til at udvikle Odense som førende robot- og droneby? Vil du bidrage til at positionere Odense på strategisk udvalgte dagsordener?

Odense Byråd har sat en ambitiøs retning for væksten i Odense, hvor vi er førende inden for blandt andet robotter og droner. Som by ser vi samtidig nogle potentielle styrkepositioner for den fremtidige vækst i Odense. Det kræver et kontinuerligt fokus og at vi løbende justerer kommunens indsatser, så vi løfter mulige styrkepositioner til nye højder. Udover robotterne og droner har Odense i dag muligheder inden for fremtidige væksterhverv som UAM og offshore. Til det arbejde sørger vi en stærk profil til at fremme disse interesser fra et odenseansk perspektiv og løfte dagsordnerne ind i den national politiske dagsorden. Om os Du vil blive en del af et mindre team i kontoret Borgmestersekretariat og Borgerinddragelse. Her er det mere reglen end undtagelsen, at hverdagen har høj intensitet og stor uforudsigelighed, men opgaverne er spændende, fulde af variation og med høj politisk bevågenhed. Om jobbet Du bliver omdrejningspunktet for Odense kommunes vækstinteresser, som løbende skal løftes og positioneres. Stillingen kræver blik for hvad der kan rykkes, hvem der kan flyttes - og ikke mindst hvordan det lykkes. Formålet er at styrke byens omdømme, skabe tættere relationer, opnå større indflydelse og på den måde understøtte byens udvikling. I din rolle som specialkonsulent med fokus på interessevaretagelse skal du være med til at løfte og drive forskellige højt prioriterede interessevaretagelsesindsatser. Jobbet kræver strategisk blik og eksekveringsevne. Du skal bruge din politiske tæft og evner til at opbygge stærke relationer, sætte tydelige aftryk og fremme strategiske og udviklingsmæssige prioriteringer til gavn for Odense.
  • En unik chance for at være med til at fremme udviklingen af Danmarks tredjestørste by
  • Muligheden for at afprøve dig selv og din faglighed i komplekse og krævende opgaver
  • En spændende stilling som sparringspartner for borgmesteren og topledelsen i Borgmesterforvaltningen
Om dig Vi forestiller os, at du:
  • Har erfaring med interessevaretagelse fra politisk organisation og/eller interesseorganisation. Vi går efter en erfaren profil, men de rette kompetencer og den rette motivation er selvfølgelig afgørende.
  • Veludviklet politisk og strategisk forståelse samt kendskab til de politiske beslutningsprocesser på Christiansborg
  • Et godt netværk i relevante interesseområder, samt forståelse for samfundstendenser og politikudvikling
  • Kan omsætte data og analyser til strategier, der kan eksekveres på, samt skabe synlige resultater
  • Gode kommunikationsevner og forståelse for presse
Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes 37 timer om ugen som specialkonsulent i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. Stillingen er en 2-årig projektansættelse. Stillingen er placeret i Borgmestersekretariat og Borgerinddragelse i Borgmesterforvaltningen. Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for borgmestersekretariatet Kåre Pedersen på 3012 2077. Det praktiske Ansøgningsfristen er tirsdag den 19. september 2023. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 38. Kandidater, som går videre til 2. samtalerunde, vil kunne blive bedt om at gennemføre en personprofil i den mellemliggende periode. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00