Uddannelsesdekan til samfundsuddannelserne
VIA er en af landets allerstørste uddannelsesinstitutioner med en årlig omsætning på ca. 1,7 mia. kr. Vi har både kvalitet og volumen til at sætte markante aftryk såvel regionalt som nationalt, og vi søger nu en ny uddannelsesdekan til social- og samfundsuddannelserne.

Som uddannelsesdekan får du en helt central rolle i at sikre, at vores dimittender - som f.eks. er socialrådgivere, skattemedarbejdere og diakoner - kommer til at spille en central rolle i samfundet. Du tegner social- og samfundsuddannelserne over for VIAs mange interne og eksterne interessenter - og bliver den overordnede leder af en række forskelligartede, velfungerende og velrenommerede uddannelser. Uddannelserne drives af dygtige og engagerede uddannelsesledere og medarbejdere. Vi forestiller os bl.a., at du har en relevant uddannelses- og erfaringsbaggrund enten fra uddannelsesverdenen eller fra aftagerside (f.eks. kommuner eller regioner), at du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation, at du er relationelt stærk, og at du har stærke kommunikative evner. Du kan læse mere i den fulde job- og personprofil her. Kontakt gerne prorektor på VIA Gitte Sommer Harrits på tlf. 8755 1876 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgningsfristen er den 11. september 2022. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Forventet tiltrædelse: den 1. november 2022.
  VIA University College
  VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.

  Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

  VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

  Læs mere om VIA University College på www.via.dk


  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen