Her er de tidligere borgmestre i dag

DOKUMENTATION: 35 borgmestre mistede borgmesterkæden ved kommunalvalget i 2013. Se her, hvad de slagne borgmestre laver i dag.

Emilie Engelhardt Berg

Hans BarlachHans Barlach (f. 1944) fra Konservative var borgmester i Greve fra 2007 til 2013, hvor han mistede posten til Venstres Pernille Beckmann. Hans Barlach sidder stadigvæk i kommunalbestyrelsen, men er derudover pensionist.

Kirstine BilleKirstine Bille (f. 1960) fra SF var borgmester i Syddjurs fra 2010 til 2013, hvor hun mistede posten til socialdemokraten Jesper Mathiesen. Kirstine er 1. viceborgmester og formand for kommunens udvalg for plan, udvikling og kultur. Hun stiller derudover op som spidskandidat for SF i Syddjurs ved kommunalvalget 21. november.

Finn Viberg BrunseFinn Brunse (f. 1950) fra Socialdemokratiet var borgmester i Assens fra 2007 til 2013, hvor han mistede posten til Venstres Søren Steen Andersen. Finn Brunse sidder fortsat i kommunalbestyrelsen, ligesom han er i bestyrelsen for Totalbanken og Lærernes Pension.

Dokumentation

Sådan har vi gjort
Dette er en opdateret version af artiklen, som vi bragte i 2015.

I løbet af marts og april 2015 kontaktede Altinget alle de tidligere borgmestre, som forlod posten i forbindelse med kommunalvalget i 2013, for at spørge om deres jobsituation.

Vi har talte med de fleste. For enkelte eksborgmestre gælder det, at det enten ikke er lykkedes at få fat på dem, eller at de ikke har ønsket at fortælle om deres jobsituation.


Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00