Dagens podcast: Nu skal den nye regering tage det første skridt mod minimumsnormeringer

AJOUR: Et af valgets helt store temaer, minimumsnormeringer, skal til forhandling, når regeringen og kommunerne skal forhandle om den lokale økonomi for det kommende år. Hvordan kommer det til at gå? Det ser Altinget: ajour på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Der skal flere pædagoger i daginstitutioner. Det var et af valgkampens helt centrale emner, og hvis det skal gennemføres, skal det aftales med kommunerne.

Blandt andet derfor vil øjnene være skarpt rettet mod de forhandlinger, som den nye finansminister, Nicolai Wammen, skal føre med sin partikollega på den anden side af bordet − KL’s formand, Jacob Bundsgaard.

Men kan der blive rykket noget på emnet, når kommunerne ikke er helt vilde med den idé? Og hvad kommer forhandlingerne ellers til at dreje sig om? Det ser vi nærmere på i dagens udsendelse af Altinget: ajour, hvor kommunalredaktør Kim Rosenkilde er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Næste artikel Dagens podcast: Kan psykiatrien nu se frem mod et økonomisk løft? Dagens podcast: Kan psykiatrien nu se frem mod et økonomisk løft?